|

Koronavirüs nedeniyle ölen ilk sağlık çalışanı Cemil Taşçıoğlu'nun diploması 43 yıl sonra oğluna verildi

Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden ilk sağlık çalışanı olan ve "hocaların hocası" olarak anılan Prof. Cemil Taşcıoğlu, diploması 43 yıl sonra düzenlenen törenle oğlu Onur Taşçıoğlu'na verildi. Zamanın terör olayları dolayısıyla diplomasını törenle alamayan Taşçıoğlu'nun oğlu Onur Taşçıoğlu, "Bu seneki diploma töreninde 77 mezunlarına da diplomaları verildi. Diplomasını alamayanlardan biri de babammış. Ne yazık ki yine kendisi alamadı" dedi.

14:40 - 15/08/2020 Cumartesi
Güncelleme: 14:52 - 15/08/2020 Cumartesi
DHA
Prof. Cemil Taşcıoğlu
Prof. Cemil Taşcıoğlu

Öğrencileri ve hastaları tarafından çok sevilen ve "hocaların hocası" olarak anılan Prof. Cemil Taşcıoğlu, Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden ilk sağlık çalışanı.

67 yaşında hayatını kaybeden Taşçıoğlu'nun

Terör olayları yüzünden alamamış

Zamanın terör olayları nedeniyle diplomasını törenle alamayan İstanbul Tıp Fakültesi mezunu Cemil Taşçıoğlu'nun diploması 43 yıl sonra düzenlenen törenle oğlu Onur Taşçıoğlu'na verildi.


Ne yazık ki yine kendisi alamadı

Onur Taşçıoğlu o anı, "43 yıl önce 77 İTF mezunları o zamanki terör olaylarından dolayı diplomasını törenle alamamış. Bu seneki diploma töreninde 77 mezunlarına da diplomaları verildi. Diplomasını alamayanlardan biri de babammış. Ne yazık ki yine kendisi alamadı. Ama emin ellerde.." notuyla paylaştı.



#Cemil taşçıoğlu
#koronavirüs
#43 yıl sonra diplomasını aldı
4 yıl önce