|

Quentin Tarantino ünlü bir seri katilin hayatını anlatacak

Quentin Tarantino yönetmenliği bırakmadan önce çekeceği son iki filminden biriyle seri katil Charles Manson’ın hikâyesini izleyicilerle buluşturacak. Tarantino film için bir senaryo hazırlamış ve başroller için hem Jennifer Lawrence hem de Brad Pitt ile görüşmüş.

Yeni Şafak
12:29 - 13/07/2017 Perşembe
Diğer
​Quentin Tarantino Charles Manson’ın hikâyesini izleyicilerle buluşturacak.
​Quentin Tarantino Charles Manson’ın hikâyesini izleyicilerle buluşturacak.

Quentin Tarantino yönetmenliği bırakmadan önce çekeceği son iki filminden biriyle seri katil Charles Manson’ın hikâyesini izleyicilerle buluşturacak.

Sinemia'dan gelen habere göre, Tarantino film için bir senaryo hazırlamış ve başroller için hem Jennifer Lawrence hem de Brad Pitt ile görüşmüş. Film, Tarantino'yu bugüne kadar tüm filmlerini yapmış olan Bob ve Harvey Weinstein'la bir araya getiriyor ve filmleri ortaklaşa finanse etmek ve ortak dağıtılacak bir stüdyo bulmak için ilk adımları atmaya başlamışlar.


Senaryonun ayrıntıları bu noktada bilinmiyor ancak Sinemia'ya göre hikayenin merkezlerinden biri, 1969'da Manson ve takipçileri tarafından öldürülen yönetmen
Roman Polanski
'nin karısı olan
Sharon Tate
. Film, Tarantino’nun bir sonraki projesi haline gelmesi durumunda, gerçek bir hikayeye dayanan ilk filmi olarak filmografisinde yer alacak.
#​Quentin Tarantino
#Roman Polanski
#Sharon Tate
7 yıl önce