|

Reynmen 120 milyonluk şarkıyı kaldırdı

İlk yüklendiği günden bu yana gündemden düşmeyen Reynmen'in "Derdim Olsun" şarkısı 120 milyon tıka ulaştıktan sonra YouTube'dan kaldırıldı. Reynmen, şarkıyı kendisinin kaldırdığını açıklayarak, "Derdim oldu. İstemiyorum! Bugün bu şarkıyla gelmedim buraya, yarın da o şarkıyla var olmayız. Hadi bakayım" dedi.

Yeni Şafak
17:21 - 20/02/2019 Çarşamba
Güncelleme: 10:35 - 21/02/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş.
Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş.

'Derdim Olsun' şarkısı ile rekor kıran Reynmen, 120 milyon izlenen klibini YouTube'daki kanalından kaldırdı. Reynmen şarkısını kendi kararıyla kaldırdığını açıkladı.

  • "Yok bottan silindi, yok ondan bundan silindi. Gayet de ben kaldırdım. 120 milyonluk parçam da olmayı versin. Hayatıma mal oldu. Derdim oldu. İstemiyorum! Bugün bu şarkıyla gelmedim buraya, yarın da o şarkıyla var olmayız. Hadi bakayım!"
Klip için çalıntı demişlerdi

Sosyal medyada Yusuf Aktaş olarak bilinen Youtuber Reynmen'in klibi Türkiye'de en fazla beğeni alan ve 24 saat içinde en çok izlenen klip olmuştu. Çok izlenmenin ardından klibe dair çalıntı iddiaları da beraberinde geldi. Reynmen ise Instagram hesabından iddialara, "Beğendiğim için kendi klibimde de kullanmak istedim” diyerek cevap vermişti.



#reynmen
5 yıl önce