|

Safra kesesinden 512 taş çıktı

Gaziantep'te, karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden 35 yaşındaki Mustafa Kahraman'ın safra kesesinden 512 taş çıkarıldı. Kahraman ise yapılan operasyon ile kendini daha iyi hissettiğini belirterek doktorlara teşekkür etti.

Yeni Şafak
12:38 - 9/07/2015 Perşembe
Güncelleme: 09:39 - 9/07/2015 Perşembe
DHA
Gündem
Gündem

Uzun süredir karın ağrısı şikayeti olan Mustafa Kahraman, dün özel NCR Hastanesi'ne başvurdu. Yapılan muayene sonrası ultrasonu çekilen hastanenin safra kesesinde taş tespit edilince Yrd.Doç.Dr. Ahmet Şeker başkanlığındaki ekip tarafından ameliyata alındı. Kapalı devre sistemiyle yapılan ve bir saat süren ameliyat sonunda Kahraman'ın safra kesesinden 512 taş çıkarıldı.


Yrd. Doç. Dr. Ahmet Şeker, yıllardır kontrol yaptırmayan hastanın safra kesesindeki 512 taşı ameliyatla aldıklarını belirterek, "Mustafa Kahraman, hastaneye karın ağrısı şikayeti ile geldi. Yaptığımız tetkiklerde safra kesesinin taşlarla dolu olduğunu gördük ve kapalı yöntemle ameliyata aldık. Hastamızın açtığımız safra kesesinden 512 adet taş çıkardık. Ameliyat bir saat sürdü ve hastamızı bir gün gözlem altında tuttuktan sonra taburcu edeceğiz" dedi.


Karın ağrısıyla gittiği hastanede ameliyata alınan ve safra kesesinden 512 taş çıkarılan Mustafa Kahraman ise yapılan operasyon ile kendini daha iyi hissettiğini belirterek doktorlara teşekkür etti.



#Safra kesesi
#Ameliyat
#Taş
#Gaziantep
#Mustafa kahraman
9 yıl önce