|

Seda Sayan'ndan Kılıçdaroğlu'na: Sanatçı düşmanı, affetmiyorum!

Mehmetçiği Hatay’da ziyaret eden sanatçıların arasında yer alan Seda Sayan, ziyaret sonrası ağır sözler sarf eden CHP lideri Kılıçdaroğlu için “Sanatçı düşmanı” dedi ve ekledi: “Cumhurbaşkanımıza ve bize hakaret eden Kılıçdaroğlu’nu affetmiyorum. O bizi tanımıyorsa, biz onu hiç tanımayız”

Yeni Şafak
10:50 - 16/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:31 - 16/04/2018 Pazartesi
Diğer
Seda Sayan, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açıklama yaptı.
Seda Sayan, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her zaman sanata ve sanatçıya destek veren bir lider olduğunu belirten ünlü sanatçı, geçtiğimiz günlerde bir grup sanatçı ve sporcu ile Hatay'a giderek Mehmetçik'i ziyaret etmişti. Sabah'ın haberine göre, ziyaret sonrası bazı siyasilerin hakaretlerine maruz kalan Seda Sayan konuyla ilgili açıklama yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'in sözlerine dikkat çeken Seda Sayan şöyle konuştu:


"Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Bu ziyaret sonrası çok bozulduğum iki isim oldu:
Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener.
Meral Akşener'in 'İktidar olduğumuzda bu sanatçılara selam vermeyeceğiz' sözünü asla unutmayacağım.
Hangi organizasyona davet etti bizi?

İkincisi de Kılıçdaroğlu'nun bize hakaret etmesi. Kılıçdaroğlu, sanatçı düşmanı. Kendisi hangi organizasyona bizi davet etmiş de katılmamışız? Cumhurbaşkanımız, her zaman sanata ve sanatçıya destek veren bir lider. Kılıçdaroğlu'nun bize yönelik yaptığı açıklama büyük gaftır. O bizi tanımıyorsa, biz onu hiç tanımıyoruz. Şimdi kendisi de gidiyor Hatay'a, keşke daha önce gitseydi.



Kusura bakma Kılıçdaroğlu, daha önce düşünecektin!

Neden bize yönelik böyle bir açıklama yapıyor biliyor musunuz? Cumhurbaşkanımız ondan önce davrandı ve bizleri götürdü diye. Kusura bakma Kılıçdaroğlu, daha önce düşünecektin! O bize daha önce deseydi gidelim diye, giderdik onunla. Cumhurbaşkanımız da destek olurdu, onun gibi çirkin davranmazdı.

Bu nedenle Kılıçdaroğlu'nu affetmeyeceğim. Cumhurbaşkanımız, tüm sanatçıların ne kadar değerli olduğunun farkında; kimseyi ayırt etmiyor.

Bizlere, Mehmetçiğe moral ziyaretinde bulunma imkanı verdiği için hem Cumhurbaşkanımıza, hem de Genelkurmay Başkanımız'a çok teşekkür ederim. Sayın Cumhurbaşkanımızı ve eşi Sayın Emine Erdoğan'ı çok seviyor ve saygı duyuyorum."


#Seda Sayan
#Afrin
#Hatay
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Recep Tayyip Erdoğan
#Zeytin Dalı Harekatı
6 yıl önce