|

Sosyal medya fenomeni 'Pucca' 15 Temmuz'u anlatan 'Şafak Vakti' filmini hedef aldı

Sosyal medya fenomeni 'Pucca' lakaplı Selen Pınar Işık, Twitter'dan yaptığı paylaşımla, 15 Temmuz hain darbe girişimini anlatacak '15/07 Şafak Vakti' filmini hedef aldı. Mesnetsiz ve birçok kez yalanlanan iddiaları paylaşımında kullanan Işık'a, sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. Işık, gelen tepkilerin ardından paylaşımını kaldırdı.

19:16 - 14/07/2021 Çarşamba
Güncelleme: 21:14 - 14/07/2021 Çarşamba
Yeni Şafak
'Pucca' lakaplı Selen Pınar Işık.
'Pucca' lakaplı Selen Pınar Işık.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca desteklenen "15/07 Şafak Vakti" filmi 15 Temmuz'da seyirciyle buluşacak.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimini anlatacak olan filmin fragmanı, filme ait kurumsal sosyal medya hesabından paylaşıldı.

'Pucca'dan 15 Temmuz'u hedef alan paylaşım

Söz konusu paylaşımı alıntılayan sosyal medya fenomeni 'Pucca' lakaplı Selen Pınar Işık, mesnetsiz ve birçok kez yalanlanan iddiaları gündeme taşıdı.

Işık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda,
"Çıplak elle barbarca kafalarını kopardığınız askerleri de koydunuz mu? Haberi olmayan sabileri, ne olduğunu bilmeden orada bulunan erlere neler yaptınız anlattınız umarım."
ifadelerini kullandı.

Binlerce kullanıcıdan tepki geldi

Gezi Parkı provokasyonları, 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Muharrem İnce'ye destek için attığı "Ayakkabı kokusu ülkeden gidiyor" ve uyuşturucu madde özendirmek suçlamasıyla hakkında açılan dava konularıyla gündeme gelen Işık'a, bu paylaşımının ardından da binlerce tepki geldi.

Işık, gelen tepkilerin ardından paylaşımını kaldırdı.

#Pucca
#Selen Pınar Işık
#sosyal medya
#15 Temmuz
#iddia
#Şafak Vakti
#film
#Twitter
#tepki
#paylaşım
3 yıl önce