|

Super Bowl'da yayınlanan film fragmanları!

Amerika'nın en çok izlenen spor organizasyonu Super Bowl dün akşam gerçekleşti ve yine milyonlarca izleyiciyi ekran karşısına oturttu. Hal böyle olunca her sene olduğu gibi bu sene de birçok filmin yeni ve ilk fragmanları yayınlandı.

Yeni Şafak
13:57 - 6/02/2017 Pazartesi
Diğer
Super Bowl'da yayınlanan film fragmanları.
Super Bowl'da yayınlanan film fragmanları.

Super Bowl'da dün akşam bir çok filmin fragmanı ilk defa yayınlandı. Bunun yanı sıra önceden fragmanları gösterime sunulmuş olan sinema filmlerinin bazılarının da yeni fragmanları izleyiciye sunuldu. İşte Super Bowl'da fragmanları yayınlanan sinema filmleri;



Transformers: The Last Knight


Mark Wahlberg, Isabela Moner ve Josh Duhamel gibi isimlerin yer aldığı yapımda Antony Hopkins gibi önemli bir isim de bulunuyor. Film, 23 Haziran 2017'de gösterime girecek.




Life



Uluslararası Uzay İstasyonunda görevli olan 6 astronotun yeni bir yaşam formu keşfetmesine tanıklık edeceğimiz Life'ın başrollerinde Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds ve Hiroyuki Sanada gibi isimler bulunuyor.





John Wick 2



Keanu Reeves'ın bir kez daha John Wick rolüne bürüneceği film bu haftasonu vizyona giriyor.




A Cure for Wellness



Ülkemizde Yaşam Kürü adı ile gösterime girecek olan filmin vizyon tarihi 17 Şubat.




Logan



Hugh Jackman'ın son kez Wolverine rolüne bürüneceği ve Patrick Stewart'ın Professor Charles Xavier, Dafne Keen'in ise Laura Kinney (X-23) rolünde yer alacağı film 3 Mart'ta gösterime girecek.





Karayip Korsanları: Salazar


Kadrosunda Johnny Deep, Javier Bardem, Orlando Bloom ve Geofrey Rush gibi oyuncuları barındıran filmin vizyon tarihi ise 26 Mayıs 2017 olacak.




Guardians of the Galaxy 2



James Gunn'ın tekrar işin başında bulunacağı Guardians of the Galaxy Vol 2'nin oyuncu kadrosunda ilk filmden aşina olduğumuz Chris Pratt (Peter Quill/Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax), Vin Diesel (Groot), Bradley Cooper (Rocket), Michael Rooker (Yondu), Karen Gillan (Nebula) ve Sean Gunn (Kraglin) gibi isimler var.






#Transformers: The Last Knight
#Life
#John Wick 2
#A Cure for Wellness
#Logan
#Karayip Korsanları: Salazar​​
#Guardians of the Galaxy 2
7 yıl önce