|

Tarzınızı sezon ürünleriyle değiştirin

Yeni yıl nedeniyle sezon ürünlerinde indirime giden firmalar tüketiciye önemli avantajlar sunuyor. Ayrıca farklı konsept ve garanti süresiyle de herkese tarzını sezon ürünleriyle değiştirme avantajını veren markalar, aynı zamanda gardırabunuzu da yenilemenizi olanak tanıyor

00:00 - 18/12/2010 Cumartesi
Güncelleme: 23:17 - 17/12/2010 Cuma
Yeni Şafak
Tarzınızı sezon ürünleriyle değiştirin
Tarzınızı sezon ürünleriyle değiştirin
GİYİMDE AKER ŞIKLIĞI

Aker eşarp, kumaş ve bayan giyim alanlarındaki 30 yılı aşkın tecrübesini birleştirerek oluşturduğu Aker Giyim, daha ilk sezonundan itibaren tercih edilen giyim markası olmayı başardı. Aker Giyim bu üçüncü sezonunda önceki iki sezonuna göre koleksiyonunu daha da zenginleştirdi. Artık Aker kadınları çok daha şık, kendinden emin, dinamik ve zarif. Aker Giyim özellikle toplum ve iş hayatında aktif olarak yer alan tüm kadınların birinci tercihi olmaya şimdiden aday gözüküyor.


COLLEZIONE'DE YENİ YILA ÖZEL İNDİRİM

31 Aralık 2010 tarihine kadar Collezione mağazalarından yapacağınız alışverişlerde etiket fiyatına kasada yüzde 30 indirim fırsatı sizleri bekliyor. Üstelik bonusa özel +8 taksit imkanıyla. Tüm bayan, erkek ve çocuk ürünlerinde geçerli olan kampanyada gömlekler 11,99, trikolar 13,99, pantolonlar 15,99, montlar ise 27,99 TL'den satışa sunuldu. Haydi siz de en yakın collezione mağazasına uğrayın, Collezione ile mutlu bir yıl geçirin.


30 YIL GARANTİLİ EASTPAK

Yaşamınızın her alanında stil, fonsiyonellik, moda ve dayanıklılığı bir arada sunan Eastpak, yeni yıla özel modelleriyle yeni yılda da kendinden söz ettirecek. Stili ve fonksiyonelliğiyle dünya markası olan Eastpak, yeni yılda da farklı modelleriyle göz dolduruyor. 30 yıl garantili olma özelliğiyle benzerlerinden ayrılan Eastpak yeni yılda hem kendinize hem de sevdiklerinize hediye alternatifi olmaya aday.


ALIŞVERİŞİN ENERJİSİ FABRİKA'YLA YÜKSELİYOR

Fabrika 2010 Sonbahar/Kış Koleksiyonu sezonun ilk indirimiyle alışverişin enerjisini yükseltiyor. İronik yorumlarla farklı stillerin bir araya geldiği Banu Bornovalı imzalı Fabrika kadın koleksiyonunda melanj efektler, baskılar, desenler, İngiliz tarzı ekoseler, mikrogeometrik armürler, diyagonal çizgiler, leopar desenler ve yumuşak kadifeler ağırlıklı olarak kullanılıyor. İndirimli fiyatlarla sahip olabileceğiniz 2010-11 sonbahar/kış Fabrika tasarımlarını, yüksek topuklu ayakkabılarla, rahat babetlerle, ince ve gösterişli kemerlerle, takılarla tamamlayarak günün her saatine uyarlayabilirsiniz.


13 yıl önce