|

Ünlülerin terapisti Türkiye'ye geliyor

Kate Moss ve Hannover Prensi Ernst gibi isimlerin bazı psikolojik ve fiziksel sorunlarını QEPR yöntemi ile tedavi ettiğini söyleyen terapist Paul Emery, Türkiye'ye geliyor. Emery'e göre, öfke, fobi, depresyon, sigarayı bırakamama, kilo verememe, yeme bozuklukları gibi sorunları QEPR yöntemi ile kısa sürede çözüme ulaştırmak mümkün.

Yeni Şafak
10:06 - 22/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:15 - 22/02/2017 Çarşamba
Diğer
Ünlülerin psikolojik ve fiziksel sorunlarını QEPR yöntemi ile ​tedavi eden İngiliz terapist Paul Emery​, bir ez daha Türkiye'ye geliyor.
Ünlülerin psikolojik ve fiziksel sorunlarını QEPR yöntemi ile ​tedavi eden İngiliz terapist Paul Emery​, bir ez daha Türkiye'ye geliyor.

Ünlülerin psikolojik ve fiziksel sorunlarını QEPR yöntemi ile tedavi eden İngiliz terapist Paul Emery

, bir ez daha Türkiye'ye geliyor.

Emery, kendi geliştirdiği QEPR yöntemi ile kollara, yüze ve ellere, parmaklarıyla hafif vuruşlar ile beyinde kimyasal bir reaksiyon yaratarak negatif duyguları ve fiziksel acıyı yatıştırarak engellediğini söylüyor. Aynı yöntemle psikolojik sorunların yanı sıra migren ve boyun ağrıları gibi sorunlara da çözüm bulduğunu belirtiyor.



Quantum Emotional Phsical Release (QEPR) nedir?


QEPR, vücudun reaksiyonlarını ve belli düşüncelere karşı oluşmuş negatif duyguları ortadan kaldırmak üzerine çalışıyor. Emery terapiyi, psikolojinin gelişmiş bir formuyla ya da çoğu vakada uygulanan, belli güçlü akupunktur noktalarına hafifçe vurarak (taping) uyguluyor. Bu noktalar, duygulardan arındırmada etkili bölgeler olarak kabul ediliyor.



Paul Emery, QEPR tekniklerinin duygusal ve fiziksel problemlerden hızlı ve kolayca arındırma özelliğine sahip olduğu görüşünde. Emery, genellikle bir, bazen iki seans süren terapinin, ihtiyaç duyulduğu her an evde uygulanabileceğini ve hayat boyu kullanılabileceğini söylüyor.



“Dünyanın En İyi Spiritüel Terapisti” ödüllü İngiliz Paul Emery, 11-19 Mart ve 01-02 Nisan tarihleri arasında Türkiye'deki meraklılarıyla buluşacak.



#QEPR
#Paul Emery
7 yıl önce