|

Uzmanlar uyarıyor: Araç üstünde pet şişe görenler dikkat!

Hırsızlar her geçen gün yeni yöntemler geliştiriyor. Otomobil hırsızlarına karşı uzmanlar özellikle uyarıyor. Pet şişeyi tekerleğe sıkıştıran ve ses çıkmasını sağlayan hırsızlar, sürücülerin arabadan inmesiyle değerli eşyaları veya otomobilleri çalıyorlar.

Yeni Şafak
15:36 - 9/06/2018 Cumartesi
Güncelleme: 17:35 - 9/06/2018 Cumartesi
Diğer
Tekerleğe sıkıştırılan pet şişe ses çıkardığı için sürücüleri tedirgin ediyor.
Tekerleğe sıkıştırılan pet şişe ses çıkardığı için sürücüleri tedirgin ediyor.

Otomobil hırsızlarının sayısı giderek artıyor. Otomobil hırsızları hemen her gün yeni teknikler geliştirerek hırsızlık yapmaya devam ediyorlar. Polis, otomobil hırsızlarının yeni geliştirdiği bir yöntem hakkında bütün sürücüleri uyarıyor.

Otomobilin ön sağ tekerleğinin üstüne plastik şişe yerleştiriyorlar. Böylelikle araç sürücüsü de şişeyi göremiyor. Beklemeye koyuluyorlar. Sürücü, aracını çalıştırırken tuhaf bir ses duyuyor. Plastik şişenin varlığından haberdar olmadığından hemen aracından çıkıp ne olup bittiğini anlamaya çalışıyor. Bu sırada otomobil hırsızları yeniden devreye girerek planlarını tamamlıyorlar.

Sakın araçtan inmeyin!

Newsner'in haberine göre, sürücü, araçtan inip aracı kontrol ederken otomobil hırsızları da amaçlarına erişmiş oluyorlar. Bazen aracın içindeki değerli eşyaları bazense de aracı çalıyorlar.



#Hırsız
#Hırsızlık
#Araba
#Otomobil
6 yıl önce