|

'Yılın en iyi haber portalı' yenisafak.com seçildi

Çekmeköy 2023 Dergisi’nin 2’inci Sosyal Farkındalık Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Medya, spor ve sanat dünyasından birçok ismin katıldığı gecede 'Yılın en iyi haber portalı' ödülü yenisafak.com'a verildi. Ödülü, Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik aldı.

Yeni Şafak
15:57 - 6/04/2017 Perşembe
Güncelleme: 16:14 - 6/04/2017 Perşembe
IHA
Çekmeköy 2023 Sosyal Farkındalık Ödül töreninde; sanat, spor ve medya dünyası bir araya geldi.
Çekmeköy 2023 Sosyal Farkındalık Ödül töreninde; sanat, spor ve medya dünyası bir araya geldi.
Çekmeköy Belediyesi’nin aylık olarak yayımladığı Çekmeköy 2023 Dergisi’nin 2. Sosyal Farkındalık Ödülleri sahiplerini buldu. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde Çırağan Sarayı’nda düzenlenen gecede; sanat, spor ve medya dünyasının sevilen isimleri bir araya geldi.

Tören, açılış konuşmalarıyla başlarken yılın enlerinin ödüllerin dağıtılmasıyla devam etti. Alanlarında yaptıkları çalışmalarla farkındalık oluşturan isimlere ödüllerinin verildiği gecede yenisafak.com 'yılın en iyi haber portalı' seçildi. Ödülü, Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik aldı.

Sanat, spor ve medya dünyası bir araya geldi

Geceye Milletvekili Hasan Sert, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Celal Erdoğan, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı; sanat, siyaset ve medya dünyasından Orhan Gencebay, Sevim Emre, Hülya Koçyiğit, Muazzez Ersoy, Oğuz Haksever, Ersin Düzen, Hakan Ural, Jess Molho, Baha, Zeynep Mansur, Erkan Tan, Adem Metan, Esin Yağmurdereli, Can Yaman, Özlem Balcı, Kübra Dağlı, Emirhan Duran, Gezegen Mehmet, Polat Yağcı gibi bir çok isim katıldı.
#Çekmeköy Belediyesi
#Ersin Çelik
#Yeni Şafak
7 yıl önce