|

“Sanata Değer Gençlere Değer” sergisi

art ON İstanbul, Toplum Gönüllüleri Vakfı yararına düzenlediği özel sergiyle “Gençlere Değer” projesine destek oluyor. 15 Nisan Çarşamba günü açılacak sergi, Nisan sonuna kadar görülebilecek.

Yeni Şafak
09:43 - 7/04/2015 Salı
Güncelleme: 06:46 - 7/04/2015 Salı
Yeni Şafak

art ON İstanbul, yıl boyunca devam eden sergi programına Toplum Gönüllüleri Vakfı ile işbirliği çerçevesinde özel bir seçki ekliyor. Sanatın daha fazla izleyiciye ulaşmasını sağlarken, sanatın dönüştürücü gücünü bu kez gençlere yatırım yapan projeler için harekete geçiriyor. Etkinlikten elde edilecek gelir, TOG'un 2012 yılından bu yana gençlerin bireysel gelişimlerini güçlendirmek ve onlara destek olmak amacıyla yürüttüğü “Gençlere Değer” projesi kapsamında değerlendirilecek.



Sanatın ve gençlerin dinamik yapısından ilham alan proje ile birbirinden farklı yaklaşımları, teknikleri ve ilgi alanları olan sanatçıların işleri bir araya gelirken sanatseverler de yaratıcı üretime gençler için destek olabilecekler.





art ON İstanbul, sergi kapsamında, 12 sanatçının heykel, resim, desen, fotoğraf ve serigrafi ve gravür gibi farklı medyumlarda ürettikleri, fiyatları 500 TL ila 5000 TL arasında değişen 50'ye yakın eser izleyici ile buluşacak. Eserlerin satışından elde edilen gelir TOG'un “Gençlere Değer” projesine bağışlanacak. Açılışı 15 Nisan 2015, saat 15.00'da gerçekleşecek etkinlik Nisan ayı sonuna kadar sürecek.



Sanatçılar:

Fırat Engin, Ilgın Seymen, TUNCA, Ulrich Erben, İskender Yediler, Kemal Seyhan, Christoph Rodde, Onur Mansız, Burcu Perçin, Hüseyin Aksoylu, Sencer Vardarman, Olcay Kuş'un çalışmalarından oluşuyor.







#Fırat Engin
#Ilgın Seymen
#TUNCA
#Ulrich Erben
#İskender Yediler
#Kemal Seyhan
#Christoph Rodde
#Onur Mansız
#Burcu Perçin
#Hüseyin Aksoylu
#Sencer Vardarman
#Olcay Kuş
9 yıl önce