|

İOKBS bursluluk sınav sonuçları açıklandı! İşte sonuç sorgulama ekranı...

Bursluluk sınavı sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıflara yönelik düzenlenen İOKBS bursluluk sınavı 4 Eylül'de gerçekleştirildi. Merakla beklenen bursluluk sınavı sonuçları erişime açıldı. Peki, İOKBS sonuçları nasıl öğrenilir? Bursluluk sınavı soru ve cevapları yayınlandı mı? İşte detaylar...

08:24 - 24/09/2022 Cumartesi
Güncelleme: 08:25 - 24/09/2022 Cumartesi
Yeni Şafak
İOKBS bursluluk sonuçları 2022
İOKBS bursluluk sonuçları 2022

Bursluluk sınav sonuçları açıklandı. Sınav sonuçlarının ardından öğrenciler bilgi almak adına "Bursluluk sınavı soruları ve cevap anahtarı yayımlandı mı?" sorusunun yanıtını merak ediyor.

İOKBS SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Bursluluk sınavı sonuçları 23 Eylül 2022 tarihinde
internet adresinden ilan edildi.

İOKBS BURSLULUK SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Sınav sonuçları
internet adresinden ilan edilecektir.

Okul müdürlükleri öğrenci velisinin istemesi hâlinde “Sınav Sonuç Belgesi”ni elektronik ortamdan alıp mühür ve imza ile onayladıktan sonra öğrenci velisine veya öğrenciye imza karşılığı verecektir.

İOKBS BURSLULUK SINAVI SORU VE CEVAPLARI AÇIKLANDI MI?

4 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS), Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları MEB tarafından yayınlandı. Aşağıdaki linklerden 5.6.7.8.9.10.11. sınıf İOKBS soru ve cevap anahtarına ulaşabilirsiniz.

#iokbs
#bursluluk sınavı
#meb
#bursluluk sınavı sonuçları
#iokbs sonuçları
2 yıl önce