|

İstanbul'daki son depremler listesi | 23 Kasım Kandilli son depremler

Afad ve Kandilli'den yapılacak açıklamalar takip ediliyor. İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi BaşkanlığI'ndan (AFAD) verilerine göre saat 04.08'de merkez üssü Düzce ili Gölyaka ilçesinde 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Bolu, Ankara, Eskişehir, İstanbul'da hissedildi. 23 Kasım İstanbul'da yaşanan son depremler listesi haberimizde.

13:10 - 23/11/2022 Çarşamba
Güncelleme: 13:26 - 23/11/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
Son depremler
Son depremler

İstanbul, güne depremle uyandı. Edinilen bilgiye göre, Gölyaka ilçesinde saat 04.08'de 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Düzce depremi Gölyaka merkez üssü olmak üzere, çevre illerde olan Zonguldak, Ankara, Bursa, İstanbul ve diğer şehirlerden de hissedildi. İlk belirlemlere göre 120'nin üzerinde artçı sarsıntının olduğu deprem nedeniyle 68 kişi yaralanırken 1 kişi de hayatını kaybetti. İşte 23 Kasım İstanbul son depremler listesi haberimizde.

İSTANBUL SON DEPREMLER LİSTESİ ( 23 KASIM)

AFAD DEPREM AÇIKLAMASI

Afet ve Acil Durum Yönetimi BaşkanlığI'ndan (AFAD) verilerine göre saat 04.08'de merkez üssü Düzce ili Gölyaka ilçesinde 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Zeminden 6.81 kilometre derinlikte meydana gelen deprem, başta Düzce olmak üzere Bolu, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, İstanbul, Edirne illeri ile ilçelerinde hissedildi.

Kandilli'den yapılan açıklamaya göre; depremin merkez üssü Düzce Gölyaka olarak açıklandı. Depremin 6.0 şiddetinde gerçekleştiği ifade edildi.

Artçılar devam ediyor

AFAD: Düzce'de 04:30'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

İSTANBUL VALİLİĞİNDEN DEPREM AÇIKLAMASI

Ali Yerlikaya, ''AFAD verilerine göre saat 04.08’de #Düzce #Gölyaka merkezli 5.9 büyüklüğünde bir #deprem meydana gelmiştir.

#son depremler
#istanbul son deprem
#son dakika deprem
#kandilli son depremler
#23 kasım son depremler
#artçı depremler
1 yıl önce