|

Leipzig Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda? Maç şifresiz mi?

Leipzig Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, maç şifresiz mi? sorularının yanıtı haberimizde. İşte Leipzig-Beşiktaş (BJK) maçı ile ilgili ayrıntılar...

Yeni Şafak
16:24 - 5/12/2017 Salı
Güncelleme: 16:25 - 5/12/2017 Salı
IHA
Leipzig-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorusunun yanıtı haberimizde.
Leipzig-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorusunun yanıtı haberimizde.
Şampiyonlar Ligi G Grubu’nu lider tamamlamayı garantileyen Beşiktaş’ın gruptaki son maçı olan Leipzig mücadelesini Macar hakem Viktor Kassai yönetecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda mücadele eden Beşiktaş’ın RB Leipzig ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu. RB Arena’da 6 Aralık Çarşamba günü saat 22.45’te başlayacak karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu’ndan Viktor Kassai yönetecek. Viktor Kassai’nin yardımcılıklarını György Ring ve Vencel Toth yapacak. Balazs Buzas’ın 4. hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Tamas Bognar ve Sandor Szabo. 5 maç sonunda 11 puan toplayan Beşiktaş, gruptaki son maçlar öncesinde en yakın rakibinin 4 puan önünde ve lider durumda.

Leipzig - Beşiktaş (BJK-Leipzig) maçı hangi kanalda saat kaçta?

6 Aralık Çarşamba günü Almanya'da oynanacak ve saat 22:45'de başlayacak mücadele Tivibuspor 2'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı anlatımı ve skor takibi yenisafak.com'da.

#Leipzig
#Beşiktaş
#Şampiyonlar Ligi
6 yıl önce