|

En güzel resimli Cuma mesajları - Foto Galeri

Cuma mesajları Yeni Şafak’ta. Cuma gününe özel sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz en güzel mesajları sizler için hazırladık. Hem resimli hem yazılı hem de farklı Cuma mesajlarını haberimizden öğrenebileceksiniz.

Yeni Şafak
07:39 - 23/11/2018 Cuma
Güncelleme: 08:29 - 23/11/2018 Cuma
Diğer
En güzel Cuma mesajları Yeni Şafak'ta!
En güzel Cuma mesajları Yeni Şafak'ta!

Bugün mübarek günlerden biri olan Cuma günü. Bu özel günde sevdiklerinizi unutmadığınızı göstermek adına onlara özenle seçilmiş en güzel mesajları gönderebilir ve mutlu edebilirsiniz. Bu aya özel sizler için en güzel mesajları derledik.

Cuma mesajları

Huzur ve güven içinde yenen kuru bir ekmek,endişe içinde yenen baldan daha tatlıdır. Namus içinde yaşanan bir çadır, ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamaktan daha sevimlidir. Cumanız Mübarek Olsun


Unuttum! Dünya bi gölgelikti oysa, Yolcu olduğumu unuttum. Yolumun buradan geçtiğini ve sadece yolcu olduğumu unuttum. Yapmam gerekenler vardı. Burası imtihandı, seyr-ü sefaya dalıp ahiretimi unuttum. Rabbime verdiğim sözüm vardı. Dünya kelamı konuşmaktan o sözümü unuttum. Ne de çok unuttuk. Ne çabuk da unuttuk. Rabbim bizi unuttmasın. Cumamız mübarek olsun inşallah.

Sağanak sağanak rahmet yağsın yuvanıza, her gün Resulullah girsin rüyanıza, melekler amin desin dualarınıza! Dualarda buluşmak dileğiyle, hayırlı Cumalar.

Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.

Selatü selaya yolladim Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek Cuma’ya.

Allah hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa rahmetiyle diğerini açar. Ya Rabbi bu mübarek cuma günü hürmetine bizlere hayırlı kapılar aç. Amin. Hayırlı Cumalar.



#Cuma mesajları
#Resimli cuma mesajları
#En güzel Cuma mesajları
5 yıl önce
default-profile-img