|

2018 Eczacılıkta uzmanlık eğitimi giriş sınav soruları cevapları

2018 Eczacılıkta uzmanlık eğitimi giriş sınavı soru cevap anahtarı erişime açıldı. İşte 2018-EUS cevap kağıtları, soruları ve aday cevaplarına haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yeni Şafak
11:59 - 15/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 12:17 - 15/10/2018 Pazartesi
Diğer
2018 Eczacılıkta uzmanlık eğitimi giriş sınav soruları cevapları haberimizde.
2018 Eczacılıkta uzmanlık eğitimi giriş sınav soruları cevapları haberimizde.

2018 Eczacılıkta uzmanlık eğitimi giriş sınavı soru cevap anahtarı erişime açıldı.

ÖSYM'DEN YAPILAN DUYURU
16 Eylül 2018 tarihinde uygulanan Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2018-EUS) adaylarının cevap kâğıtlarının görüntüleri ve cevap kâğıtlarına yapmış oldukları işaretlemelerin optik okuyucular tarafından okunması sonucu elde edilen aday cevapları, sınav soruları ve soruların doğru cevapları, sınava giren adayların sorulara verdikleri yanıtlarını ve değerlendirme sonuçlarını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin
adresinden 15 Ekim 2018 tarihinde saat 11.30'dan itibaren 10 gün süreyle erişime açılacaktır.

Adaylar, ÖSYM’nin
adresine T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra ilgili sınavı ve “Cevap Kâğıdı Görüntüleme” ekranını seçerek sınavda kullandıkları cevap kâğıdı görüntüsünü, cevap kâğıdına yaptıkları işaretlemeleri, bu işaretlemelerin optik okuyucularla okunması sonucu elde edilen aday cevaplarını ve soruların doğru cevaplarını görebileceklerdir. Ayrıca adaylar, aday cevaplarının ve cevap anahtarının yayınlandığı form üzerindeki soru numaralarını tıkladıklarında, her soru için açılan yeni pencerede soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabı ile ilgili soruya kendilerinin vermiş olduğu cevabı görebileceklerdir. Sorular, adayın sınavda kullandığı kitapçığın soru ve seçenek diziliminde görüntülenmektedir. İlgili sayfada, adayların testlerdeki toplam doğru, yanlış ve boş cevap sayıları ile birlikte ham puanları da gösterilmektedir.

Bu uygulama, adayı bilgilendirme amacıyla yapılmaktadır. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
#ÖSYM
#Eczacılıkta uzmanlık eğitimi
5 yıl önce
default-profile-img