|

POMEM alımları için başvurular ne zaman yapılacak? 28. dönem polislik başvuru tarihleri

POMEM başvuru tarihleri polis olmak isteyen adaylar tarafından merak ediliyor. POMEM 28. dönem alımları için bekleyiş sürüyor. POMEM 27. dönem mülakat sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Gözler şimdi 28. dönem POMEM alımları için açıklanacak başvuru tarihlerinde... Peki, 28. dönem POMEM alımları için başvurular ne zaman başlayacak? Polis alımları, POMEM başvuru tarihlerine ilişkin detaylar haberimizde...

18:36 - 22/11/2021 Pazartesi
Güncelleme: 18:47 - 22/11/2021 Pazartesi
Yeni Şafak
pomem
pomem

28. dönem POMEM başvuruları ne zaman sorusunun yanıtı son gelişmeler ile takip ediliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde alınacak polis alımları için 28ç dönem POMEM alımları bekleniyor. Peki, POMEM ynei alımları için başvurular ne zaman başlayacak?

POMEM 28. DÖNEM ALIMLARI NE ZAMAN?

POMEM 28. dönem alımları ve başvuru tarihlerine ilişkin henüz açıklama gelmedi. Detaylar açıklandığında haberimizde yer alacaktır.

27. POMEM ALIMLARI SONA ERDİ

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayınlanacak kılavuz bilgisi ile ön başvuru işlemleri pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile giriş yapılarak gerçekleştirilecek. Geçen yıl 27. dönem POMEM başvuruları 21 Aralık tarihine kadar tamamlanmıştı.

#POMEM
#pomem alımları
#28. dönem pomem alımı
#28. dönem polislik alımları
#polis alımları
2 yıl önce