|

Açıköğretim (AÖF) sınav sonuçları tıkla öğren

AÖF sınav sonuçlarını öğrenmek için haberimizden faydalanabilirsiniz. Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim İktisat ve İşletme fakültelerinin bahar dönemi ara sınav sonuçları açıklandı.

Yeni Şafak
17:20 - 10/05/2017 Çarşamba
Güncelleme: 19:05 - 10/05/2017 Çarşamba
AA
Açıköğretim (AÖF) sınav sonuçları tıkla öğren
Açıköğretim (AÖF) sınav sonuçları tıkla öğren

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim İktisat ve İşletme fakültelerinin bahar dönemi ara sınav sonuçları açıklandı. AÜ'den yapılan açıklamaya göre, AÜ Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakülteleri öğrencileri, 2016-2017 öğretim yılı bahar dönemi ara sınav sonuçlarına öğrenci otomasyonundan erişebilecek. 2016-2017 bahar dönemi dönem sonu sınavları 3-4 Haziran'da gerçekleştirilecek.




Sınavların Değerlendirilmesi ve Ders Geçme

Sınavların değerlendirilmesi ve ders geçme sistemi Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ile bu yönetmeliğin verdiği yetkiye istinaden hazırlanan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları ile Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Öğrenci Değerlendirme Sistemi Esaslarına göre belirlenir. Sınavlarda soru kitapçığı ve cevap kâğıdı olarak iki tür belge kullanılmaktadır.

Her dersin cevabı, o dersin isminin yazılı olduğu sütuna işaretlenmelidir. Yanlış sütuna yapılan işaretlemeler kesinlikle değerlendirilmez. Cevap kâğıdında mutlaka ilgili ders için ayrılan ve açıkça dersin adı yazılan sütunu kodlayınız.

Sınavlarda öğrenci sayısına bağlı olarak, tek (A), iki (A,B) veya dört (A,B,C,D) kitapçık türü kullanılabilmektedir. Sınavlarda cevap kâğıdına kurşun kalem ile test grubunun mutlaka kodlanması gerekmektedir.

Tüm sınavlar çoktan seçmeli test şeklinde hazırlanmakta ve bilgisayar ortamında değerlendirilmektedir. Bu sınavlarda öğrencilerin, derslerin her birinden ayrı ayrı başarılı olmaları gerekmektedir.

Sınavların değerlendirilmesi, notların kaydı, çizelgelere geçirilmesi, saklanması, öğrenci kütüklerine yazımı ve öğrencilere duyurulmasında bilgi işlem yöntemleri kullanılır. Öğrenciler sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 5(beş) işgünü içinde
adresi Öğrenci Otomasyonu bölümünden T.C. kimlik no ve şifreleri ile giriş yaparak itiraz edebilirler. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz. İtiraz sonuçları aynı sayfada yayımlanmaktadır.
ANADOLUM eKampüs Sistemi

ANADOLUM eKampüs Sistemi, genel olarak Açık ve Uzaktan öğrenme hizmetini bütün bir paket halinde sunan ve modüler bir yapıya sahip olan sistematik bir tasarımdır. Bu tasarıma modüller eklenebileceği gibi ön görülen modüllerden çıkarma işlemi de yapılabilir. Normal şartlarda kurumsal olarak uzaktan eğitim hizmeti veren kurumların zamanla sistemine entegre ettiği bu yapıların bütünsel bir düzene sahip olamaması.

Anadolum Projesi için gerekçe olmuştur. Modüller bağımsız çalışabileceği gibi örüntülerle birbiri ile bağlı olacağı projenin temel amacıdır.

Anadolum e-Kampüs Sistemi; öğrenme ve iletişim teknolojileri üzerine odaklanarak, etkileşimi üst düzeye çıkarmayı ve öğrenen motivasyonunu artırmayı amaçlayan bir projedir.

e-Kampüs Sistemi, aşağıdaki bileşenlerden oluşmaktadır:

 Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS)

 Öğrenen Analitiklerinin Takibi

 Canlı Ders (e-seminer) Platformu

 Mobil uygulama

Anadolu Üniversitesi Ders Çalışma Platformu ANADOLUM eKampüs Sistemi’ne
adresinden ulaşılabilmektedir.
2. Anadolu Üniversitesi e-Posta Hizmetleri ve Şifre Edinilmesi
adresinde yer alan Anadolu Üniversitesi e-posta hizmetlerinden hâlen okuyan ya da mezun olan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencileri yararlanabilirler.

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıt yaptıran her öğrenciye AÖF bürolarınca kayıttan sonra şifre verilmektedir.

Şifreniz yoksa;

 0850 200 46 10-19 (10 Hat) ve 444 10 26 numaralı Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezini, sistemlerimizdeki kayıtlı cep telefonu numaranızla arayarak,

 Size en yakın AÖF bürolarına şahsen giderek alabilirsiniz.

Şifrenizi unuttuysanız;

adresinin “Şifre İşlemleri” bölümündeki “Şifre Hatırlatma” bağlantısından şifrenize ulaşabilirsiniz. Şifreniz size özel olup diğer şahıslara vermeniz hâlinde doğacak sorumluluk size aittir.

#Açıköğretim
#Anadolu Üniversitesi
#Eskişehir
#AÖF
#Aöf sonuçları
#AÖF bahar dönemi ara sınav sonuçları
7 yıl önce