|

Adıyaman Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonucu 24 Haziran 2018 Adıyaman Seçim

Adıyaman Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonucu 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları. Adıyaman il ve ilçelerinde Cumhurbaşkanlığı seçimi için kimlere ne kadar oy geldi? Cumhurbaşkanlığı Seçim 2018 İşte adayların aldıkları oy sayısı ve oy oranları. Adıyaman Cumhurbaşkanlığı 24 Haziran Seçim 2018'te sonuçlar nasıl oldu? Tüm detaylarıyla Adıyaman Cumhurbaşkanlığı 24 Haziran Seçim 2018 Adıyaman seçim sonuçları sayfamızda.

Yeni Şafak
11:35 - 26/06/2018 Salı
Güncelleme: 10:24 - 22/06/2018 Cuma
Diğer
Tarihi değer taşıyan 24 Haziran seçiminin sonuçları açıklandı.
Tarihi değer taşıyan 24 Haziran seçiminin sonuçları açıklandı.

" Adıyaman Cumhurbaşkanlığı Seçimi sonuçları 24 Haziran 2018'in Adıyaman ili ve ilçelerinin sonuçları sabırsızlıkla bekleniyordu. Tüm dünya için Adıyaman için en fazla merak edilen seçimlerden biri Cumhurbaşkanlığı seçimi oldu. Adıyaman halkı seçim için erken saatlerde sandık başına gitti. Bazı adaylar ikinci tura kalmayı planlarken bazıları ise ilk turda Cumhurbaşkanı olup yeni hükümeti kurmak istiyor. Cumhurbaşkanı adayları Adıyaman'dan kaç oy aldı? Çoğunluğu sağlayan kim oldu? Cumhurbaşkanlığı Seçim 2018 Adıyaman'nın tüm detayları Adıyaman Cumhurbaşkanlığı 24 Haziran 2018 seçim sayfamızda!"

Büyük İstanbul Mitingi

İstanbul’daki Yenikapı Meydanı’nda tarihi bir miting daha gerçekleşti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü verilerine göre sağanak yağmura rağmen 1 milyon 300 bin kişi, 24 Haziran seçim kampanyasının en büyük buluşmasına imza attı. Meydandaki coşku karşısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ben inanıyorum ki, İstanbul’da bu iş bitmiş. İstanbul kararını vermiş. 24 Haziran’da demokrasi bayramımız şimdiden hayırlı olsun” diye haykırdı. Batılı ülkelerin “Acaba Erdoğan nasıl çökecek?” diye beklediğini, muhalefetin de takiye yarışına girdiğini kaydeden Cumhurbaşkanı, “Onlara 24 Haziran’da en güzel cevabı verin” dedi. İşte Erdoğan’ın Yenikapı’daki konuşmasından satır başları:

EN ‘BABA’ MİTİNG

“İstanbul, aşkım. Sevdam, yarim İstanbul. Yoldaşım, sırdaşım, sığınağım İstanbul. Bugün yine muhteşemsin, destan yazıyorsun, bize güç ve cesaret veriyorsun İstanbul. Sen istikbalimizin kutup yıldızısın İstanbul. Seni saygıyla hürmetle selamlıyorum İstanbul. Bugün babalar günü. Babaları şehit olduğu için böyle bir günü boyunları bükük geçiren tüm evlatlarımıza sesleniyorum: Sizin 81 milyon manevi babalarınız var. Böyle bir günde biz de en baba mitingimizi İstanbul’da yapıyoruz. Muhteşem bir İstanbul var, maaşallah. Kışın soğuğuna, yazın sıcağına, gecenin karanlığına aldırmadan vatanımızın selameti için görev yapan güvenlik güçlerimizi selamlıyorum. Fatih’in mirasları olan genç yürekleri, 7 Haziran’dan beri tüm engellemelere rağmen sandıklara koşan gurbetçileri selamlıyorum. Yüce Rabbimden bizlere 24 Haziran’da bir bayram daha yaşatmasını niyaz ediyorum.”

ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

“Hazır mıyız İstanbul? 24 Haziran’da kükremeye var mıyız? Güçlü hükümet için kükremeye var mıyız? 24 Haziran’da ‘vakit birlik vakti İstanbul vakti Türkiye vakti’ diyor muyuz? İrade, erdem ve cesaretle Türkiye’yi şahlandırıyor muyuz. Ben inanıyorum ki, İstanbul’da bu iş bitmiş. İstanbul kararını vermiş. 24 Haziran’da demokrasi bayramımız şimdiden hayırlı olsun. Bu yağmura rağmen sizler dediniz ki, o Rabbimin rahmeti, bu rahmetle beraber siz de Yenikapı’da buluştunuz. Ya Rabb, bize bu millete hizmeti lutfettin. İnşallah bu bayrağı sonuna kadar güçlenerek bu yolda hizmeti nasip eyle. İstanbul dünyanın merkezidir. Bu şehre hizmet sadece Türkiye’ye değil dünyaya hizmet etmektir. İstanbul aynı zamanda bir başlangıçtır. Biz hizmete İstanbul’dan başladık.”

#Adıyaman Cumhurbaşkanlığı Seçim sonuçları
#Adıyaman Cumhurbaşkanlığı seçim 24 Haziran 2018
#Cumhurbaşkanlığı seçim Adıyaman 2018
#Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Adıyaman
#Adıyaman Cumhurbaşkanlığı oy oranları
#Adıyaman Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları 2018
6 yıl önce