|

AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi canlı yayın izle

CANLI YAYIN... Cumhurbaşkanı Erdoğan, 998 gün sonra tekrar kurucusu oluğu AK Parti'ye geri dönüşü için olağanüstü kongre yapılacak. On binlerce kişinin katıldığı kongrenin canlı yayını haberimizde.

Yeni Şafak
11:26 - 21/05/2017 Pazar
Güncelleme: 11:32 - 21/05/2017 Pazar
Diğer
AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi canlı yayın izle...
AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi canlı yayın izle...

Canlı yayın, AK Parti kongresi canlı yayın, AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi canlı yayın izle... Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi için partililer alana gelmeye devam ediyor. Salonun dışına Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın dev posterleri asılırken, binlerce partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın alana girişini bekliyor.Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi için salon çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi canlı yayın izle

Polis helikopterleri havadan kontrolü sağlarken, polis dedektör köpekleri de alanda sürekli arama yapıyor. Milletvekilleri, delegeler ve MKYK üyeleri kendileri için oluşturulan güvenlik noktasından geçerek salona giriş yapıyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren alana giriş yapan partililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın alana giriş yapmasını bekliyor. Kimi vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görebilmek için ağaçlara çıkarken, kimisi de güvenlik kulübesinin üstüne çıktı. Salona giriş yapamayan vatandaşlar için de alana dev ekranlar kuruldu. Partililer salon içinde ve dışında çalan seçim şarkılarına eşlik ederken, bazı vatandaşlar da halay çekiyor.Öte yandan Ankara Emniyet Müdürlüğü bünyesinde iki helikopter havadan kontrol yaparak güvenlik önlemlerine destek veriyor.

#AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi
#Kongre canlı
#AK Parti Kongresi canlı yayın
#3. Olağanüstü Kongre canlı
7 yıl önce