|

Akhisar Belediyespor Kayserispor maçı canlı izle!

Akhisar Belediyespor Kayserispor maçını canlı izlemek için haberimizi inceleyebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig’de Akhisar Belediyespor kendi evinde Kayserispor ile karşılaşıyor. Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden sizler de Akhisar Belediyespor Kayserispor maçını canlı izleyebileceksiniz.

Yeni Şafak
09:49 - 21/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 09:54 - 21/01/2017 Cumartesi
Diğer

Akhisar Belediyespor Kayserispor maçı canlı izleme bilgileri haberimizde. Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Sergen Yalçın ile yeni bir başlangıç yapan Kayserispor, deplasmanda Akhisar Belediyespor'u yenerek kötü gidişatı durdurmak istiyor. İşte Akhisar Belediyespor Kayserispor canlı izleme bilgileri.





Kayserispor 8 transferle güçlendi



SERGEN Yaçın'ı sarı kırmızılı takımının başına getiren Kayserispor, 12 milyon TL ödeyerek transfer yasağını kaldırdıktan sonra kadrosunu 8 futbolcu alarak güçlendirdi.



Kadroya Douglas Ferreira (Daglao), Adewole Raheem Lawal, Güray Vural, Rajko Rotman, Hakan Aslantaş, Efe Özaslan, Erkan Kaş ve son olarak Portolu Silverstre Varela yı transfer ederek güçlendiren Kayserispor'un biri santrafor biri orta saha olmak üzere 2 futbolcu daha alıp ara transferi kapatacağı bildirildi.



EROL BEDİR: "OYUNCULARIN TÜM ALACAKLARI ÖDENDİ"

Kayserispor başkan adayı Erol Bedir, sarı kırmızılı takımı içinde bulunduğu mali ve manevi sıkıntıdan kurtarmak için çaba harcadıklarını, iç transferde tüm oyuncuların alacaklarını ödediklerini anlatırken şöyle konuştu:


"Yönetimi devralmadan önce hemen hemen tüm futbolcu kadrosu alacakları nedeniyle sözleşme fesih hakkına sahipken ,yapılan görüşme ve ödemeler sonucu önceden fesih işlemi yapan Nakoulma ve Mijailoviç hariç diğer bütün futbolcular kadroda tutulmuştur. Takımımızın puan açısından içerisinde bulunduğu durumun aşılması içinse takımın başına Sergen Yalçın getirilmiş ve teknik heyetin yapmış olduğu tespitler sonucunda eksik yerlere transfer çalışması yapılmış ve 8 futbolcuyla anlaşılmış olup, 1-2 futbolcu ile de görüşmeler sürdürülmektedir. Takıma takviye için yapılan transfer görüşmeleri sırasında ortaya çıkan 12 milyonluk federasyon borcu ise çok sürpriz bir şekilde karşımıza çıkmıştır. Yapılan transferlere lisans çıkarmak için bu bedelin federasyona yatırılması ve SGK ve maliyeden de borçsuz kağıdının alınması da yasal zorunluluktu. Kadromuza alınan Douglas Ferreira (Daglao), Adewole Raheem Lawal, Güray Vural, Rajko Rotman, Hakan Aslantaş, Efe Özaslan, Erkan Kaş, Portodan Silvestre Varelanın lisansları çıkartılarak yarın oynanacak Akhisar Belediyespor maçında görev yapmalarına bir engel kalmamıştır."


Erol Bedir, Akhisar maçı sonrası izinden geç dönen ve henüz takımın antrenmanlarına katılmamış olan Welliton'un durumunu kadro şişkinliği üzerine takımdan ayrılacabileceğini belirtti.


Öte yandan Kayserisporun forvet olarak Bursasporlu Necid üzerinde ısrarla durduğu da ifade edildi



Akhisar Belediyespor Kayserispor'u ağırlıyor

SPOR Toto Süper Lig'de ikinci yarıya geçen hafta deplasmanda aldığı Kardemir Karabükspor yenilgisiyle başlayan Akhisar Belediyespor, 18'inci haftanın açılış maçında düşme hattındaki Kayserispor'u ağırlayacak.


Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Sakat olan N'Guemo ve Soner'in forma giymeyeceği maçın biletleri VIP 20, kapalı 15, maraton 11 ve kale arkası 10 TL'den satılacak.


Bu arada teknik direktör Tolunay Kafkas'ın Trabzonspor'a transferi kesinleşen ve pazartesi günü Karadeniz ekibiyle sözleşme imzalaması beklenen Rodallega'yı sakatlanma ihtimalini düşünerek oynatmayacağı öğrenildi. Tolunay Kafkas'ın Rodallega'nın yerine Bursaspor kupa maçında 4 gol atan Vaz Te'ye şans vermesi bekleniyor.


Akhisar Belediyespor haftaya 20 puanla 13'üncü basamakta girerken, 16'ncı sıradaki Kayserispor'un 12 puanı bulunuyor



İki takım arasındaki istatistikler

  • İki takım Süper Lig'de sekizinci kez karşı karşıya gelecek. Akhisar Belediyespor bu eşleşmedeki tek galibiyetini bu sezonki ilk maçta elde edebilmişti (4B 2M).
  • Akhisar Belediyespor, Süper Lig'de Kayserispor'u evinde hiç yenemedi (2B 1M), ancak son iki iç saha maçında sahadan beraberlikle ayrıldı.
  • Akhisar Belediyespor Nisan 2016'daki Beşiktaş maçından bu yana (3-3) iç sahadaki hiçbir rakibine birden fazla gol atamadı (10 maç, sekiz gol).
  • Kayserispor, Süper Lig'deki son dört deplasman maçını da kaybetti (bir gol atıp 11 gol yediler). Kayserispor, Süper Lig'de geçirdiği son altı sezonun herbirinde en az bir kez üç maçlık deplasman yenilgisi serisi yaşadı.
  • Kayserispor son iki sezonda Süper Lig'de deplasmanda en fazla gol yiyen üç takımdan birisi konumunda (47, Trabzonspor ve Antalyaspor ile birlikte).
  • Akhisar Belediyespor bu sezon Süper Lig'in en az gol atan takımı (11). Ancak Akhisar aynı zamanda ligde bu sezon kalesini en fazla maçta gole kapatan takım konumunda (9).
  • Süper Lig'de bu sezon en az isabetli şut atan birinci (Kayserispor, 53) ve üçüncü takım (Akhisar Belediyespor, 58) bu maçta karşı karşıya gelecek.
  • Akhisar Belediyespor bu sezon hiç penaltı golü atmadı ve penaltıdan gol yemedi. Kayserispor ise Karabükspor'un ardında (7) bu sezon ligin en fazla penaltı golü yiyen takımı (6).
  • Son iki Süper Lig maçında iki gol atan Deniz Türüç, bu sezon toplamda dokuz gole katkı verdi (dört gol, beş asist). Deniz, geçtiğimiz sezon toplam üç gole katkı yapabilmişti (iki gol, bir asist).
  • Hugo Rodallega, Kayserispor ile Süper Lig'de karşılaştığı üç maçta üç gol attı.
CANLI ANLATIM



#Akhisar Belediyespor
#Kayserispor
#Canlı izle
7 yıl önce