|

Alex'ten Dick Advocaat mesajı -Spor haberleri

Alex de Souza, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Dick Advocaat için mesaj paylaştı. Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından olan Alex, Twitter hesabından yeni teknik direkör Dick Advocaat'a başarılar diledi. İşte o mesaj.

Yeni Şafak
18:12 - 15/08/2016 Pazartesi
Güncelleme: 15:18 - 15/08/2016 Pazartesi
IHA

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex de Souza, sarı-lacivertli kulübün yeni Teknik Direktörü Dick Advocaat'a başarılar diledi.



Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex de Souza, sosyal paylaşım sitesi instagramdan sarı-lacivertli kulübün yeni Teknik Direktörü Dick Advocaat'a başarılar diledi. Alex, instagramdan Dick Advocaat'ın fotoğrafını paylaşarak yaptığı yorumda, "Dick Advocaat'a Fenerbahçe'de başarılar diliyorum. Başarılarla dolu bir sezon için, kendi metotlarını takıma iyi yansıtmasını, futbolcuların da uyum sağlamasını dilerim" dedi.




⚽️🇹🇷Dick Advocaat'a Fenerbahce'de basarilar diliyorum. Basarilarla dolu bir sezon icin, kendi metotlarini takima iyi yansitmasini, futbolcularin da uyum saglamasini dilerim.🇹🇷⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️🇹🇷Desejo toda sorte ao Dick Advocaat no Fenerbahce. Que ele consiga colocar bem sua métodologia e que o grupo de jogadores possa entender bem para ter uma temporada de muito sucesso.⚽️🇹🇷alexdesouza (@alexcfc10) tarafından paylaşılan bir fotoğraf (15 Ağu 2016, 07:34 PDT)







#Alex De Souza
#Fenerbahçe
#Dick Advocaat
8 yıl önce