|

Amasya Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonucu 24 Haziran 2018 Amasya Seçim

Amasya Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonucu 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları. Amasya il ve ilçelerinde Cumhurbaşkanlığı seçimi için kimlere ne kadar oy geldi? Cumhurbaşkanlığı Seçim 2018 İşte adayların aldıkları oy sayısı ve oy oranları. Amasya Cumhurbaşkanlığı 24 Haziran Seçim 2018'te sonuçlar nasıl oldu? Tüm detaylarıyla Amasya Cumhurbaşkanlığı 24 Haziran Seçim 2018 Amasya seçim sonuçları sayfamızda.

Yeni Şafak
11:35 - 26/06/2018 Salı
Güncelleme: 10:36 - 22/06/2018 Cuma
Diğer
Hangi aday, ne kadar oy aldı? İşte detaylar.
Hangi aday, ne kadar oy aldı? İşte detaylar.

" Amasya Cumhurbaşkanlığı Seçimi sonuçları 24 Haziran 2018'in Amasya ili ve ilçelerinin sonuçları sabırsızlıkla bekleniyordu. Tüm dünya için Amasya için en fazla merak edilen seçimlerden biri Cumhurbaşkanlığı seçimi oldu. Amasya halkı seçim için erken saatlerde sandık başına gitti. Bazı adaylar ikinci tura kalmayı planlarken bazıları ise ilk turda Cumhurbaşkanı olup yeni hükümeti kurmak istiyor. Cumhurbaşkanı adayları Amasya'dan kaç oy aldı? Çoğunluğu sağlayan kim oldu? Cumhurbaşkanlığı Seçim 2018 Amasya'nın tüm detayları Amasya Cumhurbaşkanlığı 24 Haziran 2018 seçim sayfamızda!"

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde çalışmalar

Türkiye, 24 Haziran’da gerçekleşecek seçimlerle birlikte Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiyor. 24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala, Türkiye’nin yeni tanışacağı Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine yönelik hazırlıklar da arttırıldı. Bu doğrultuda en hummalı çalışmalar Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yürütülüyor.

Erdoğan açıklayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni sistemin nasıl teşkil edileceğine ilişkin planladığı modeli önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacak. Buna göre, Cumhurbaşkanlığı’nda alanında uzman ofisler kurulması bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki yeni sisteme hazırlık çalışmaları ise erken seçim kararının açıklanması ardından başlatıldı. Bir süredir Külliye’de bulunan tüm personele yoğun bir eğitim programı uygulanıyor.

Personele eğitim

Bu çerçevede Cumhurbaşkanlığı personeli hizmet içi eğitimlere tabi tutuldu. Yöneticilerin ve birim müdürlerinin katılımıyla yapılandırma toplantıları gerçekleştirildi.

Çalışma şeması

Eğitimler ve düzenlemelerle birlikte, ‘yeni sistem nasıl çalışacak, kurulacak ofislerin çalışma sistemleri nasıl olacak, danışmanların ofislerdeki görevlendirmeleri nasıl olacak, birimler arasındaki koordinasyon nasıl sağlanacak, hangi birimler birbirine bağlanacak’ gibi konular olmak üzere yeni sistemin çalışma şeması da çıkarılıyor. Toplantılarla oluşturulan yeni sistemin detayları seçim sonrası ortaya çıkmaya başlayacak.

#Amasya Cumhurbaşkanlığı Seçim sonuçları
#Amasya Cumhurbaşkanlığı seçim 24 Haziran 2018
#Cumhurbaşkanlığı seçim Amasya 2018
#Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Amasya
#Amasya Cumhurbaşkanlığı oy oranları
#Amasya Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları 2018
6 yıl önce