|

Amasya'da okullar tatil mi? Kar yağışı etkili oluyor!

Amasya'da okullar tatil mi? Yurdun büyük bir bölümünde etkili olan kar yağışları Amasya'da da kendini göstermeye devam ediyor. Öğrenciler ise Amasya'da okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. Peki Amasya'da okullar tatil mi?

Yeni Şafak
14:58 - 8/01/2017 Sunday
Güncelleme: 15:01 - 8/01/2017 Sunday
DHA
Amasya'da okullar tatil mi?
Amasya'da okullar tatil mi?

Amasya'da okullar tatil mi? Amasya'da dün gece başlayan kar yağışı bu gün de devam etti. Karayolları ekipleri karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Peki okullar tatil mi?



Amasya'da okulların tatil olup olmadığına yönelik herhangi bir açıklama gelmedi ancak geldiği andan itibaren haberimizden öğrenebilirsiniz.





Amasya'da dün gece başlayan kar yağışı bu gün de etkili oldu. Amasya Özel İdaresi tarafından kentte 7 bölgede karla mücadele çalışması gerçekleştirildiği belirtildi. İl Özel İdaresi tarafından merkeze bağlı köyler ve ilçelerde 8 greyder, 4 kar bıçaklı kamyon ve 40 personel ile kar mücadelesinin gerçekleştirildiği ifade edildi. Bazı bölgelerde kar kalınlığı 20 santime ulaştı. Karla mücadele çalışması ile ilgili bilgi veren Amasya Özel İdaresi Genel Sekreteri Faruk Aykutlu, "Gece saatlerinden itibariyle 7 bölgede kar yol genişletme çalışmaları devam ediyor. Şuanda ilçelerde ve köylerde kapalı olan yolumuz yok" diye konuştu.




#Amasya
#Hava durumu
#Amasya'da okullar tatil mi?
7 years ago