|

Antalya, Muğla hava durumu - Sağanak yağış geliyor!

Antalya ve Muğla hava durumu raporlarını haberimizden öğrenebilirsiniz. Meteoroloji tarafından son dakika açıklamasına göre Antalya ve Muğla'da bugün sağanak yağışlar etkili olacak. İşte hava durumu raporları...

Yeni Şafak
10:34 - 7/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 07:37 - 7/07/2016 Perşembe
Diğer

Antalya ve Muğla hava durumunu sizler için hazırladık. Antalya ve Muğla illeri için yağış ve fırtına uyarısında bulunuldu. Peki sıcaklıklar kaç derece olacak? İşte Antalya, Muğla hava durumu...






Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, söz konusu bölgelerde havanın parçalı bulutlu olduğu iç kesimlerde öğleden sonra yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi.



Hava sıcaklığının 1 ila 3 derece azalacağı kaydedilen açıklamada, rüzgarın güney, akşam saatlerinden itibaren kuzey yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği ifade edildi. Rüzgarın Bodrum, Datça ve Marmaris ilçelerinde ise orta, zaman zaman kuvvetlice eseceğinin tahmin edildiği belirtildi.



Açıklamada, "İç kesimlerde öğleden sonra meydana gelecek yağışların zaman zaman dolu şeklinde olması tahmin edilmektedir. Yüksek sıcaklık ve düşük nemden dolayı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Bodrum-Marmaris arasında fırtına bekleniyor." uyarısına yer verildi.



#Antalya
#Meteorolojik Uyarı
#Muğla
8 yıl önce