|

Antalya'da yarın okullar tatil mi? (11 Ocak) Antalya hava durumu!

Antalya'da kar etkisini sürdürüyor. Antalya'da yarın okullar tatil mi, okullar tatil olacak mı? 11 Ocak Çarşamba günü için Antalya Valiliğinden tatil açıklaması var mı? sorularının yanıtı öğrenciler ve veliler tarafından merak konusu oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan verilere göre 5 günlük Antalya hava durumu…

Yeni Şafak
13:46 - 10/01/2017 Salı
Güncelleme: 14:24 - 10/01/2017 Salı
Diğer

Antalya'da yarın okullar tatil mi? 11 Ocak 2017 Çarşamba günü okullar tatil mi? Antalya Valisinden tatil açıklaması var mı? Önümüzdeki günlerde Antalya'da hava durumu nasıl olacak? sorularının yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık. Yurdun büyük bir kesimini etkisi altına alan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor.





Antalya'da yarın okullar tatil mi?


Antalya'da yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtına dair Antalya Valiliğin, ilin tamamını kapsayan tatilin olduğuna dair resmi bir açıklama bulunmuyor. Yapılacak açıklamayı anında sizlerle paylaşacağız.



Antalya'da etkili olan sağanak yağmur ve kar yağışı nedeniyle

bugün 2 ilçedeki okulların tümü, 9 ilçede ise taşımalı eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Antalya'nın bir çok ilçesinde dün gece başlayan sağanak yağmur ve kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Sağanak yağmur nedeniyle Kaş ilçesindeki tüm okullar bir gün süreyle tatil edildi. Kar yağışının etkili olduğu İbradı ilçesinde okullar tüm gün tatil edilirken, Döşemealtı, Akseki, Demre, Finike, Kemer, Kumluca, Korkuteli, Elmalı ve Gündoğmuş ilçelerinde ise taşımalı eğitime bir gün süreyle ara verildi.



Kar kalınlığı 30 santimi geçti


Sabaha karşı başlayan kar yağışı nedeniyle Antalya-Korkuteli, Korkuteli-Elmalı karayolu trafiğe kapanırken Korkuteli'nde kar kalınlığı 30 santimetreyi geçti. Kar yağışı Antalya- Burdur karayolunda da ulaşımı olumsuz etkiliyor. Zincirsiz araçların Burdur istikametine geçişine izin verilmiyor. Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri de karla mücadele çalışması başlattı. Öte yandan, Antalya-Konya karayolunun geçiş noktası bin 825 rakımlı Alacabel mevkisinde kar yağışının etkili olması nedeniyle Akseki-Seydişehir yolunda ulaşım olumsuz etkileniyor.





#Antalya
#Antalya hava durumu
#Antalya'da yarın okullar tatil mi?
#Antalya Valiliği
7 yıl önce