|

AÖF "ikinci üniversite" kayıtları ne zaman bitiyor?

Anadolu Üniversitesinin "ikinci üniversite" programı için kayıt işlemleri uzatıldı. Peki, AÖF "ikinci üniversite" kayıtları ne zaman bitiyor? İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
16:28 - 21/09/2018 Cuma
Güncelleme: 16:31 - 21/09/2018 Cuma
IHA
AÖF "ikinci üniversite" kayıtları uzatıldı.
AÖF "ikinci üniversite" kayıtları uzatıldı.

Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Açıköğretim ile İktisat ve İşletme Fakültelerine 2018-2019 Öğretim Yılı "ikinci üniversite" internet başvuru ve kayıt işlemlerinin yoğun talep nedeniyle 5 Ekim’e kadar uzatıldığı bildirildi. Açıköğretim Sisteminden yapılan açıklamaya göre, herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile merkezi Açıköğretim ve uzaktan eğitim sistemine göre eğitim öğretim yapan fakülteler dışında yükseköğretim programında kayıtlı öğrenciler, Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan fakültelere internet üzerinden başvurduktan sonra kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.

AÖF İkinci Üniversite kayıtları ne zaman sona eriyor?
Adaylar, okudukları veya mezun oldukları alanlarda olmamak üzere, lisans eğitimi alanlar lisans veya ön lisans programlarına, ön lisans eğitimi alanlar ön lisans programlarına internetten başvurarak kayıt yaptırabilecek. Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan fakültelerde yabancı dil ile öğretim yapılan programlara kayıt yaptıracak adayların, "Açıköğretim Sistemi Yabancı Dille Öğretim Yapan Programların Yabancı Dil Yeterlik Sınavı Uygulama Esasları"ndaki koşullardan birini sağlamaları gerekiyor.

Adaylar,
adresinden "ikinci üniversite" linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştirebilecek. Daha sonra kayıt için gerekli belgeleri hazırlayıp, banka ödemesini yaptıktan sonra AÖF bürolarından 5 Ekim Cuma günü saat 17.00’ye kadar kayıt işlemlerini tamamlayabilecek.
#AÖF
#AÖF kayıtları
5 yıl önce
default-profile-img