|

AÖF sınav giriş yerleri belgesi açıklandı! AÖF giriş!

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınav giriş belgesine haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Senede bahar ve güz dönemi olarak iki dönemden oluşmaktadır. Her dönemde ise vize ve final sınavları yapılmaktadır. AÖF dair gelişmeleri aof.anadolu.edu.tr adresinden takip edebilirsiniz. AÖF sınav giriş belgesini ise T.C kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak yazıcıdan çıktısını alabilirsiniz.

Yeni Şafak
18:16 - 25/04/2017 Salı
Diğer
AÖF sınav giriş yerleri açıklandı. AÖF giriş belgesi indirmek için haberimize bakınız.
AÖF sınav giriş yerleri açıklandı. AÖF giriş belgesi indirmek için haberimize bakınız.
AÖf giriş, AÖF sınav giriş belgesi, AÖF giriş yerleri haberimizde. AÖF sınavlarının ne zaman yapılacağını ve 3 ders sınavı hakkında bilinmeyenlere bu yazımız üzerinden ulaşabilirsiniz. Kayıt yenileme ve ders kaydı yapan adaylar sınav giriş hakkını elde edecekler. Daha önce AÖF kaydı bulunan fakat kayıt yenileme yapmayan adaylar sınava giremeyecekler. Sınava dair kişisel bilgileri güncellemek için
https://login.anadolu.edu.tr/ adresi üzerinden yapabilirler. Buradan adayların giriş yapmaları için T.C. kimlik numarası ve şifre bilgilerine ihtiyaçları bulunmaktadır.
AÖF SINAVLARI NE ZAMAN?

Rerandum nedeniyle ertelenen AÖF Bahar Dönemi vize sınavları 29-30 Nisan tarihlerinde yapılacak. Öğrenciler sınav giriş yerlerini AÖF resmi sitesi üzerinden öğrenebilecekler.

AÖF ÜÇ DERS SINAVI NE ZAMAN?
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri, 3 dersten kalmaları durumunda ve bu 3 dersi geçmeleri halinde mezun olabilecek olan öğrenciler için 3 ders sınav hakkı tanınmaktadır. Üç ders sınavına girmek için de öğrencinin başarısız bulunduğu üç ders için güz ya da bahar döneminde kayıtlarını yapmış olması gereklidir. Anadolu Üniversitesi’nin resmi internet sitesinden yapılmış olan açıklamaya göre, ders notları DZ ya da YZ olan öğrenciler üç ders sınavına giremezler.

Yurt dışı programları çerçevesinde Anadolu Üniversitesi öğrencisi olanlar da üç ders sınavına 13 Ağustos 2017 tarihinde gireceklerdir.

AÖF sınav giriş belgesi indirmek için haberimizin detayına bakınız.

#AÖF
#AÖF giriş
#AÖF sınav giriş belgesi
#AÖF sınav giriş yerleri
#Anadolu Üniversitesi
7 yıl önce