|

AÖF sınav tarihleri! Açıköğretim (AÖF) güz dönemi vize sınavı ne zaman?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınav tarihleri haberimizde. AÖF güz dönemi vize sınavı ne zaman? sorusu AÖF öğrenciler tarafından merak edilirken 'aof.anadolu.edu.tr' resmi web adresinden tarihler yayımlandı. 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı AÖF güz dönemi vize-final ve AÖF bahar dönemi vize-final sınav tarihlerini sizlere sunuyoruz.

Yeni Şafak
12:38 - 14/11/2016 Pazartesi
Güncelleme: 09:55 - 14/11/2016 Pazartesi
Diğer

Açıköğretim (AÖF) güz dönemi vize-final sınavı ne zaman? AÖF sınav giriş belgeleri ne zaman yayınlanacak? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) kayıt işlemlerinin sona ermesiyle öğrenciler sınav takvimini merak ediyor. AÖF'den mezun olan öğrenciler Eskişehir Anadolu Üniversitesi diploması almaktadırlar. AÖF sınavlarında ve eğitimi ile oldukça gelişim göstermekte. Her yıl güz ve bahar dönemi olmak üzere iki dönemden oluşan AÖF'de her dönemde vize ve final sınavları yapılmaktadır. Peki AÖF güz dönemi vize sınavı ne zaman?



AÖF SINAVI NE ZAMAN?


AÖF Güz Dönemi vize sınavları 26 Kasım cumartesi ve 27 Kasım pazar günü iki oturumlu yapılacak. Güz Dönemi finalleri ise 14 Ocak cumartesi günü ve 15 Ocak pazar günü iki oturumlu yapılacak. AÖf Bahar Dönemi vize sınavları 15 Nisan cumartesi ve 16 Nisan pazar günü iki oturumlu yapılacak. Bahar Dönemi finalleri 27 Mayıs cumartesi ve 28 Mayıs pazar günü iki oturumlu yapılacak. 2016-2017 Öğretim Yılı AÖf tek ders sınavı ise 15 Temmuz cumartesi günü yapılacak.



#AÖF
#Açıköğretim sınavı
#Açıköğretim Fakültesi
#Anadolu Üniversitesi
#AÖF sınav tarihleri
#AÖF vize sınavı
#AÖF güz dönemi vize sınavı
7 yıl önce