|

AÖF vize sınavından kalan finale girebilir mi?

AÖF vize sınavları geçtğimiz hafta sonu gerçekleşti. AÖF vize sınavına giren öğrenciler sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. AÖF vize sınavlarında başarı gösteremeyen adyalar ise "AÖF vize sınavından kalırsam finale girebilir miiyim?" sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki, AÖF vize sınavlarından kalan öğrenciler final sınavlarına girebilecek mi? AÖF vize sınavından kalınca ne olur? İşte bu soruların yanıtı...

18:28 - 30/11/2021 الثلاثاء
Güncelleme: 18:55 - 30/11/2021 الثلاثاء
Yeni Şafak
AÖF
AÖF
"
AÖF vize
sınavından kalan final sınavına girecek mi?" sorusu Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri tarafından merak ediliyor. Bilindiği gibi AÖF Güz dönemi vize sınavları 26-27 Kasım tarihlerinde yapıldı. Sınava giren ama başarı gösteremeyen öğrenciler vizeden kalmaları durumunda final sınavına girip giemeyeceklerini merak ediyor. İşte bu sorunun yanıtı ve konuya ilişkin ayrıntılar...

AÖF VİZE SINAVI GEÇME NOTU KAÇ?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretm Fakültesi ( AÖF ) sınav sistemini değiştirdi. Buna göre yeni sistemde, öğrencilerin bir dersten başarılı sayılabilmesi için 100 üzerinden değerlendirmeye alınan kâğıtlarda 35,00 ya da üzerinde başarı puanı alması gerekmektedir.

AÖF VİZE SINAVINA GİRMEYEN FİNALE GİREBİLİR Mİ?

Açıköğretim Fakültesi’nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, vize sınavına katılım gösteremeyen adaylar, final sınavına dahil olabilecek.

AÖF FİNAL SINAVINA GİRMEYİNCE NE OLUR?

Finallere girmediğiniz taktirde, o dönemde aldığınız tüm derslerden kalırsınız. Maalesef bütünleme veya mazeret sınavı imkanları da bulunmamaktadır. Eğer son sınıf öğrencisi iseniz mezun olamaz okulu bir dönem uzatmış olursunuz.


#AÖF
#aöf vize sınavından kalan
#aöf vizeden kalanlar
#aöf vize sınav sonuçları
#aöf sınavları
#açık öğretim fakültesi
٪d سنوات قبل