|

Araç Kiralama Sektörü Online Zeminde Büyüyor!

Dünyada pek çok alanda artık büyüme dijital odaklı hale geldi. Hem üretim hem de hizmet alanında tüketiciye online platformlar üzerinden ulaşmak çok daha verimli sonuçlar sunabiliyor. Türkiye’de özellikle havayolu ulaşımının gelişimine ve turizm potansiyeline paralel olarak son on yılda çok büyüyen araç kiralama sektörü de online alt yapıları söz konusu hizmet alanına başarıyla entegre ediyor.

Yeni Şafak ve
10:58 - 13/03/2018 Salı
Güncelleme: 11:03 - 13/03/2018 Salı
Diğer
araç
araç

Sektörün kullanıcıya daha hızlı ulaşmasını sağlayan online araç kiralama platformları, kullanıcının dakikalar içinde sadece akıllı telefonunu ya da bilgisayarını kullanarak istediği noktadan istediği tarih için kiralık aracını rezerve etmesini kolaylaştırıyor. Bugün, sunduğu rent a car hizmetini online platforma taşımayan araç kiralama şirketi neredeyse kalmadı.

Geçtiğimiz günlerde televizyon reklamlarında sıklıkla karşılaştığımız yolcu360.com gibi oluşumlar da sektörün online tarafına yenilikler getiriyor. Özellikle de araç kiralamayı kolaylaştırmak üzere benzer sistemler, kullanıcıya birden fazla avantajı bir arada sunabiliyor.


Rent a car sektörünün Türkiye’de gelişmesi, büyümesi çok önemli. Çünkü bu sektörün hizmet kalitesinin artması, hizmet çeşitliliğinin çoğalması ve bağlantılı olarak sektörel büyüme sağlanması, turizm, havayolu ulaşımı gibi farklı kanalları doğrudan etkileyecek potansiyele sahip. Örneğin kullanıcının kendi aracının konforuyla İzmir’in köylerini keşfedebileceğini bilmesi, yöresel turizm için çok önemli sonuçlar sunacaktır. Peki, araç kiralama sektörünün gelişimi neye bağlı? Burada en temel ihtiyaç hizmet kalitesinin çok daha ileri taşınabilmesi ile ilgili. Araç çeşitliliği, filo zenginliği, çağrı merkezi alt yapıları eğitimli personel ve diğer önemli detaylarla birlikte araç kiralamayı kolaylaştırmak da önemli. Bu açıdan yolcu360.com gibi online alanı iyi tanıyan sistemlerin özellikle fiyat karşılaştırması kolaylığı sunmak, daha esnek bir kiralama süreci sağlamak gibi farklı bakış açılarını sektöre getirmeleri geleceğe dair umut verici.

Detaylı bilgi için tıklayınız;
#araç
#kiralık
#araş kiralama
6 yıl önce