|

Arda Turan Barcelona'yı Real Betis karşısında 1-0 öne geçirdi - Golü izle!

Arda Turan Barcelona Real Betis karşılaşmasında henüz maçın 6. dakikasında golü atarak takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. Bu akşam İspanya La Liga'nın 1. haftasında Barcelona ile Real Betis karşılaşıyor. Camp Nou Stadı'nda oynanan karşılaşmanın henüz 6. dakikasında Milli futbolcumuz Arda Turan takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Arda Turan'ın Real Betis'e attığı golü izlemek için haberimizdeki videoya bakabilirsiniz. İşte maçtan tüm detaylar.

Yeni Şafak
19:27 - 20/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 16:37 - 20/08/2016 Cumartesi
Diğer
Arda Turan

Barcelona'yı Real Betis karşısında 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Milli futbolcumuz Arda Turan, İspanya La Liga'nın 1. haftasındaki Barcelona Real Betis mücadelesinde 6. dakikada topu ağlara göndermeyi başardı. Son dönemde Arda Turan'ın attığı goller dikkat çekmeye başladı. Arda Turan'ın Real Betis'e attığı

golü izle

mek için haberimizden yararlanabilirsiniz. İşte Barcelona Real Betis maçından son gelişmeler.



Arda Turan'dan bir gol daha




La Liga'da sezon başladı


İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) 2016-2017 sezonu iki maçla başladı.



Türk futbolcu Emre Çolak'ı kadrosunda bulunduran Deportivo, sahasında oynadığı maçta Eibar'ı 2-1 yendi. Konuk takım Eibar 54. dakikada Ramis'in golüyle 1-0 öne geçerken, Deportivo'nun beraberlik golü 70. dakikada Mosquera'dan geldi. Beraberlikten sonra ataklarını artıran Deportivo, 87. dakikada ceza sahası içinde Junca'nın Lucas Perez'i düşürdüğü pozisyonda penaltı kazandı. 88. dakikada topun başına geçen Lucas Perez, takımını 2-1 öne geçiren golü attı. İlerleyen dakikalarda skor değişmeyince Deportivo maçı 2-1 kazanarak haftaya 3 puanla başladı.



Bu arada Deportivo formasıyla La Liga'da ilk sezonunu geçiren Emre Çolak, karşılaşmada yedek bekledi. Deportivo Teknik Direktörü Gaizka Garitano, maçın ikinci yarısında yaptığı 3 oyuncu değişikliğinde 25 yaşındaki oyuncuyu tercih etmedi.



Öte yandan La Liga'da sezonun açılış maçında ise Malaga sahasında Osasuna ile 1-1 berabere kaldı. Maç boyunca rakibine karşı daha üstün oynayan ve daha çok gol pozisyonuna giren Malaga, 55. dakikada Juanpi ile 1-0 öne geçti. Geçen yıl 2. Lig'de mücadele ettikten sonra bu sezon tekrar La Liga'ya çıkan Osasuna'nın beraberlik golünü ise 84. dakikada Fran Merida kaydetti.



La Liga'nın son şampiyonu olan ve milli futbolcu Arda Turan'ın formasını giydiği Barcelona ise ilk hafta maçında bugün TSİ 19.15'te Nou Camp Stadı'nda Real Betis'e karşı oynayacak.



Arda Turan Sevilla maçında da 2 gol atmayı başarmıştı


Barcelona, Arda Turan'ın 2 gol attığı İspanya Süper Kupası ikinci maçında Sevilla'yı 3-0 yenerek kupanın sahibi oldu.


İspanya Süper Kupası ikinci maçında Barcelona, Nou Camp'da Sevilla'yı ağırladı. A Milli yıldız Arda Turan'ın iki gol attığı karşılaşmada rakibini 3-0 devirmeyi başaran Barcelona, 13. kez kupanın sahibi oldu.


Arda Turan rüzgarı


Karşılaşmanın 10. dakikasında takımını öne geçiren Arda Turan, ikinci yarının hemen başında müthiş bir gole daha imza atarak takımını iyice rahatlattı. Maçın 47. dakikasında ceza sahası dışında topla buluşan Arda, topun gelişine estetik bir vuruşla meşin yuvarlağı kalecinin üstünden aşırdı ve filelerle buluşturdu. Rahat bir oyun sergileyen ev sahibi, 55. dakikada Messi ile durumu 3-0'a getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Barcelona, 2-0'ın rövanşında rakibini evinde 3-0 ile geçerek Süper Kupa'yı 13. kez müzesine götürdü. Öte yandan karşılaşmada 33. dakikada Sevilla, Vicente Iborra ile bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.


#Arda Turan
#Barcelona
#Real Betis
#İspanya La Liga
#Arda Turan golü izle
8 yıl önce