|

Arda Turan, UEFA'nın sorularını yanıtladı

A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Arda Turan UEFA'nın düzenlediği basın toplantısında soruları yanıtladı. A Milli Takım Kaptanı Arda Turan, 'Takım arkadaşlarıma güveniyorum ve onlarla gurur duyuyorum' ifadelerine yer verdi. İşte detaylar.

Yeni Şafak
19:08 - 16/06/2016 Perşembe
Güncelleme: 16:15 - 16/06/2016 Perşembe
AA

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) D Grubu'nda mücadele eden A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Arda Turan, "Takım arkadaşlarıma güveniyorum ve onlarla gurur duyuyorum." dedi.



UEFA.com'da Türkiye, EURO 2016 grup maçları ve 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2008) hakkında sorulara yanıt veren Arda "Bu seviyede oynayan çok arkadaşımız yok fakat ben takım arkadaşlarıma güveniyorum ve onlarla gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.



Milli takımın yarın oynayacağı İspanya maçı ile ilgili görüşlerini aktaran Arda Turan, şunları kaydetti:



"İspanya kağıt üzerinde favori ve maçta bizden daha fazla topa sahip olacaklar. Ancak onlar da bizim gibi sahada 11 kişi mücadele edecek. Bu yüzden elimizden geleni sonuna kadar yapacağız."



Ülkesine ve milli takıma aşık olduğunu dile getiren Arda, "Ben bu takımın lideriyim ama takım içinde tam bir demokrasi mevcut. Her konu hakkında konuşup, fikir paylaşımında bulunuyoruz." şeklinde görüş belirtti.



EURO 2008'de Çek Cumhuriyeti karşısında 2-0 geri düşüp son 15 dakika içinde maçı 3-2'ye getiren Türkiye'nin kadrosunda da yer alan 29 yaşındaki Arda Turan, "Benim için EURO 2008'deki en unutulmaz an, Çek Cumhuriyeti karşısında Nihat Kahveci'nin galibiyet golünü atmasıydı." değerlendirmesinde bulundu.




#A Milli Takım
#A Milli Takım kaptanı Arda Turan
#Arda Turan
#EURO 2016
#Futbol
#uefa.com
8 yıl önce