|

Aydın'da yarın (11 Ocak) okullar tatil mi, tatil olacak mı? İşte Aydın hava durumu!

Aydın'da kar şehir beyaz bürüdü. Aydın'da yarın okullar tatil mi? sorusu öğrenciler tarafından büyük merak konusu oluyor ve gözler Aydın Valiliğinden gelecek açıklamada. Yurdun bazı kesimlerinde etkili olan kar yağışı eğitimde ve ulaşımda aksamalara neden oldu. Peki 11 Ocak 2017 günü okullar tatil mi? İşte ayrıntılar ve son gelişmeler…

Yeni Şafak
14:41 - 10/01/2017 Salı
Güncelleme: 14:45 - 10/01/2017 Salı
Diğer

Aydın'da yarın okullar tatil mi? 11 Ocak 2016 Çarşamba günü okullar tatil mi? Aydın Valisinden tatil açıklaması var mı? Önümüzdeki günlerde Aydın'da hava durumu nasıl olacak? sorularının yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık. Yurdun büyük bir kesimini etkisi altına alan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Aydın'da yoğun kar yağışı nedeniyle 5 ilçede taşımalı eğitime, bir ilçede de tüm okullarda eğitime

bugün

ara verildi.





Aydın'da yarın okullar tatil mi?


Aydın'da yarın (11 Ocak) okullar tatil mi? sorusunun yanıtına dair Aydın Valiliğin yapılan resmi bir açıklama bulunmuyor. Yapılacak açıklamayı anında sizlerle paylaşacağız.



Alınan bilgiye göre, Aydın'ın bazı ilçelerinde sabah saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Koçarlı ilçesinde yüksek kesimlerdeki 25 mahallede yol ulaşıma kapandı, bazı araçlar yolda kaldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yol açma ve tuzlama çalışmaları yaptı. Bazı vatandaşlar ise karın tadını çıkarıp fotoğraf çektirdi.



Kar yağışı nedeniyle Karacasu ilçesindeki tüm okullar bugün tatil edilirken, Bozdoğan, Nazilli, Kuyucak, Yenipazar ve Efeler ilçesinde ise taşımalı eğitime ara verildi. Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşları kurtarmak ve ulaşıma kapanan köy yollarının açmak için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.



Aydın Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, ekiplerin yer yer 30 santimetreyi geçen karla mücadele ettiği belirtildi. Açıklamada, Koçarlı, Söke, Karpuzlu, Nazilli, Yenipazar, Karacasu, Kuyucak ve Bozdoğan ilçelerinin yağış alan köylerinde, 15 küreme ekibi, 7 tuzlama ekibi, 9 acil müdahale ekibinin çalışma yürüttüğü ifade edildi.





#Aydın
#Aydın hava durumu
#Aydın'da yarın okullar tatil mi?
7 yıl önce