|

Bayram mesajları burada - 2016 anlamlı ve resimli Ramazan Bayramı mesajları!

Bayram mesajlarını buradan görebilirsiniz. En güzel, anlamlı, özlü, yeni ve resimli Ramazan bayramı mesajlarını sizler için haberimizde derledik. Müslüman alemi için önemli olan Ramazan bayramına giriyoruz. Küçük büyük herkesin birbirine güzel sözler paylaşacağı 2016 Ramazan Bayramı mesajlarını ve detaylı bilgileri haberimizden bulabilirsiniz.

Yeni Şafak
00:30 - 2/07/2016 Cumartesi
Diğer
Bayram mesajları

ndan en güzellerini haberimizden görebilirsiniz. Anlamlı, kısa, özlü, mübarek, yeni ve resimli Ramazan bayramı mesajlarını buradan inceleyebilirsiniz. Milyonlarca vatandaş bayramda sevdikleri ile iyi dileklerini paylaşmak için mesajlar yollayacak. Sizler de en güzel Bayram Mesajlarını haberimizden seçerek yakınlarınıza gönderebilirsiniz.



Ramazan bayramı mesajlarını sosyal medya platformlarından (Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr) ya da WhatsApp ve Sms gibi yöntemlerle paylaşabilirsiniz.



Ramazan Bayramı


Oruçla, teravih namazıyla, okunan mukabeleleriyle bir Ramazan Ayını geride bıraktık. Bu kutlu ayda nefis muhasebesi yaparak dindarlığımızı yeniledik, muhtaç olan insanlara elimizi, soframızı ve gönlümüzü açarak İslam ve insan kardeşliğini tattık. İçimizdeki ibadet aşkı, insan sevgisi, fakire ve yardıma muhtaç olana el uzatma isteği her zamankinden daha coşkulu şekilde davranışlarımıza yansıdı. Şimdi de aynı his ve heyecanla Ramazan Bayramını idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.



En yakında olanın elini tutmak, onulmaz zannedilen yaraları sarmaktır bayram. Kardeş gibi, dost gibi, anne gibi, baba gibi, yar gibi kucaklaşmaktır tüm insanlarla... Gözleri yolda kalanlara ümit olmaktır bayram... Yürekleri enkaz altında bırakmadan sevgiyi tüm insanlığa paylaştırmaktır... Gönüllerin kıvrımına sevgi köprüleri kurmaktır bayram... Bir çocuğun düşlerine yağmak, bir ümidi bin ümide bölmektir bayram...



Yalnızlıklardan kurtulmak, ümidin kandillerini yakmak, gönüllerde yeni saraylar inşa etmek ümidiyle Ramazan Bayramınızın kutlu olsun…



Ramazan bayramı mesajları 2016


Bayramlar, ınsanlar arasındakı karsılıklı sevgı ve saygının percınlendıgı gunlerdır. Bayramlar, ınsanların bırbırlerıyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıstıkları, kardesce kucaklastıkları gunlerdır.



Mubarek ramazan bayramı tum ulusumuza kutlu olsun. Allah tum ınananlara nıce huzurlu, bereketlı bayramlar nasıp etsın.



Bugun ellerınızı her zamankınden daha cok acın. Avucunuza melekler gul koysun, yuregınız cossun. Ramazan bayramınız hayırlara vesıle olsun.



Bır bayram gulusu savur goklere, eskı zamanlara gulucukler getırsın oyle ıcten samımı, gozyaslarını bıle tebessume cevırsın. ıyı bayramlar.



Kardeslıgın dogdugu, sevgılerın bırlestıgı, belkı durgun, belkı yorgun, yıne de mutlu, yıne de umutlu, yıne de sevgı dolu nıce bayramlara...







Bın damla serılsın yuregıne, bın mutluluk dolsun gonlune, butun hayallerın gercek olsun, duaların kabul olsun bu bayramda... Ramazan bayramın mubarek olsun!



Ramazan bayramını doya doya yasayalım. Hayırlı bayramlar! Her seye kadır olan yuce allah, bızlerı, dogru yoldan ve sevdıklerımızden ayırmasın! Hayırlı ve bereketlı ramazan bayramları dılegıyle.



Kaınatın yaratıcısı ve alemlerın rabbı yuce allah'a sonsuz sukurler olsun! Ramazan bayramı bereketıyle, bolluguyla gelsın, tum ınsanlık ıcın hayırlara vesıle olsun.



Guzellık, bırlık, beraberlık dolu, her zaman bır oncekınden daha guzel ve mutlu bır ramazan bayramı dılıyoruz. Buyuklerımızın ellerınden kucuklerımızın gozlerınden opuyoruz.



Heyecan ve ozlemle beklenen kutsal ramazan bayramı geldı, hosgeldın. Mubarek bayram ulusumuza saglık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getırsın. Hayırlı bayramlar dılegıyle.



Mubarek ramazan bayramınızı tebrık eder hayırlara vesıle olmasını dılerız. Buhayırlı gunde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksık etmeyın...



Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar!



Bu ramazanda Birlikte Aynı Sofrada yer Almasakta Bayramda yanınızda Olacağız Mutlaka.. Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.



Evinize Gül Kokusu Essin Kalplerinize ALLAH iyilik versin Bu bayramdada Elerimiz herzamanki gibi Mutlulukla Birleşsin. Ramazan bayramınızı Kutlarım



Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun,Bayramınız mübarek olsun.



Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için.Bayramınız kutlu olsun.



Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gercek olsun,acılar unutulsun,dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.



Bayramlar berekettir,umuttur,özlemdir.Yarınlar niyettir ve duaların kabül olsun , sevdiklerin hep seninle olsun Bayramınız Kutlu Olsun.



Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun.Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın Bayramın Kutlu Olsun



Bu Mübarek Ramazan Bayramı'nda, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.







Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.



Bizi yataran ALLAH a şükürler Olsun, Bütün müslümanlara Hayırlı Olsun, Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.



Kalplerde Sevgi Olsun Gözlerimiz ışık Dolsun ramazan Bayramınız Kutlu Olsun



Bayramların En güzeli ve Hayırlısını Diliyorum Size Ramazan Bayaramınız Mübarek Olsun.



Gününüz aydın, diliniz tatlı, yüzünüz tebessüm dolu olsun. Bu bayram bütün sevdiklerinizle bir arada olsun. Allah'ın rahmeti ve sevgisi üstünüzde dursun, mübarek Bayramınız kutlu olsun.



Yüce Rabbimin ışığı ve aydınlığı üstümüzde olsun. Yolumuz Kur-an, ışığımız iman olsun. Dualarımız kabul, yerimiz cennet, komşumuz Hz. Muhammet (s.a.v) olsun. Bayramınız kutlu ve sevdiklerinizle hep birlikte olsun.



En güzel bayramlar sizin olsun. Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte nice güzel bayramlar dilerim. Hepimizin baş koyduğu Allah yolunda yüce Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin. Kıldığınız namazlar, ettiğiniz dualar kabul olsun, mübarek Bayramınız kutlu olsun.



Bu seneyi de görmeyi Rabbim nasip etti. Sevdiklerinizle ve ailenizle birlikte yeni ve nice bayramları yan yana geçirmenizi diler, mübarek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.



En kötü gününüz bu Ramazan Bayramı'ndaki gibi güzel olsun… Bayramınız kutlu olsun…



Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.



Sana gelen her iyilik Allah'tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekânın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu Ramazan Bayramın mübarek olsun.



Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır, bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Ramazan Bayramınız mübarek olsun.



Güzel Düşünceler Nefeslere Dolarsa Güzel Dualar Olur, Dua ise Yüce ALLAH'a Gider Nur Olur, Gökyüzünde Buluşan Dualarımızın NurLanması ümidiyle Bayramınızı Kutlarım..



Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, Kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, bayramınız kutlu olsun.



Her şeyin rahatça yenip içilebildiği mübarek 11 aylar başlamıştır. Hayırlı bayramlar…



En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Ramazan Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.



Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak merhabadır bayramlar. Ramazan Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun…



Dualarım Sizinle Birdahaki ramazan Bayramında Güzel Anılara imza Atmak dileği iLe Ramazan Bayramınız Hayırlı Olsun.



Dünya'da ve ahirette hakiki bayramları yapabilmek temennisiyle Ramazan Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.







Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.



Adaletin terazisi, Varlığın Yaratıcısı, merhametin tek göstergesi Olan Yüce Yaratan ALLAH Hayırlı Dualarda Bulunan Muminlerinin Dualarını Kabul Eder, Bu hayırlı bayramda Dualarımız Yüce ALLAH a Mübarek Ramazan Bayramınız Hayırlara Vesile Olur inşallah.



Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Ramazan Bayramınız bereketli olsun!



Çılgınca Esen Rüzgar, Kavurucu Güneşli terleten günler, Yıldızlarla Dolu Bir Dünyadır Bayramlar, Ramazan Bayramınız Mübarek olsun herşey istediğiniz Gibi Olsun inşallah.



Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Ramazan Bayramınızın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle.. Kurban Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun!



Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir ve duaların kabül olsun , sevdiklerin hep seninle olsun Bayramınız Kutlu Olsun.



Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.



Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Bayramı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.



Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar.



Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Ramazan Bayramı geldi, hoşgeldin. Mübarek bayram ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.



Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!



Müslümanların iki büyük bayramından biri. Ramazan ayında tutulan bir aylık orucun bitiminde Şevval ayının ilk üç günü müslümanların bayram günleridir. Ramazan bayramına, o gün fıtır sadakası verilmesinden dolayı "Fıtır bayramı" adı da verilmektedir. Resulullah (s.a.s) Medine'ye hicret ettiği zaman Medinelilerin eğlenip neşelendigi iki bayramları vardı. Hz. Peygamber Medinelilere özgü olan, cahiliye izleri taşıyan bu bayramların yerine bütün müslümanların sevinip eğleneceği İslâm'ın iki bayramını onlara haber verdi: "Allahu Teâlâ size, kutladığınız bu iki bayramın yerine, daha hayırlısını, Ramazan bayramı ile Kurban bayramını hediye etti" (Sünen-i Ebû Dâvud, Salat, 239). Bayram, Ramazan çıkıp bayramın başladığı Şevval hilalini görmekle, havanın bulutlu olması durumunda da Ramazan'ı otuz gün tutmakla başlar. Ramazan'ın yirmi dokuzunda hilal görünürse, ertesi gün Şevval'in biridir ve bayram yapılır (Sünen-i Ebû Dâvud, 3/306).



Bayram mesajları

nı buradan görebilirsiniz. En güzel, anlamlı, özlü, yeni ve resimli Ramazan bayramı mesajlarını sizler için haberimizde derledik. Müslüman alemi için önemli olan Ramazan bayramına giriyoruz. Küçük büyük herkesin birbirine güzel sözler paylaşacağı 2016 Ramazan Bayramı mesajlarını ve detaylı bilgileri haberimizden bulabilirsiniz.


#Bayram mesajları
#2016 resimli bayram mesajları
#Kısa bayram mesajları
#anlamlı bayram mesajları
#özlü bayram mesajları
#Ramazan bayramı mesajları
#Ramazan bayramı
8 yıl önce