|

Bedava oyun, online oyun oyna - 2016 en güzel oyunlar listesi

Kral oyun, bedava oyun ve online oyun oynamak için haberimizi inceleyebilirsiniz. Ramazan Bayramı’nda evde kalan çocuklar vakitlerini bilgisayar oyunları oynayarak geçiriyorlar. Özellikle yaz tatiline de girmeleriyle birlikte bazı online oyunları da keşfetmeye çalışıyorlar. Bizler de sizler için oynayabileceğiniz bedava online oyunları araştırdık.

Yeni Şafak
12:37 - 7/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 12:38 - 7/07/2016 Perşembe
Diğer

Kral oyun, bedava

oyun

ve online oyun

oyna

mak için sizlere sunacağımız

oyunlar

ı deneyebilirsiniz. Canınız sıkıldıkça, evde vakit geçirmek istediğinizde bu oyunları değerlendirebilirsiniz. İster online olarak isterseniz de tek başınıza bu oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz. Bayram tatilinden sıkıldıysanız sizlere sunduğumuz bu oyunları deneyebilirsiniz.




Agar.io

: Bu oyun ile gerçekten eğlenceli vakitler geçirebilir ve stres atabilirsiniz. Ancak bağımlılık yapabilir. Bu konuda sizleri uyaralım istedik.



Kafa topu La Liga:

Canınız sıkıldığında İspanya La Liga'ya ait takımlardan oluşan bu oyunu oynayabilirsiniz. Kendi başınıza turnuva yapabilir ya da arkadaşlarınızla birlikte bir masada beraber oynayabilirsiniz. Rekabet ortamı çok fazla oluyor.



Kafa basketbolu:

Kafa topu oyunu gibi olan ve oynandığında heyecan veren oyunlardan bir tanesi. Zaman zaman kafanızla da 3'lük atabilirsiniz. Basket atarken çok zorlanacağınıza eminim.



Slither.io:

Agar.io oyunun farklı bir versiyonudur. Değiştirilmiş ve geliştirilmiş. Şahsen çok fazla beğenmedik ama oynayanı çok. Belki sizler de çok sevebilirsiniz.



Barbie oyunları:

Çocukların vazgeçemediği oyunların başında geliyor. Yıllardır da rağbet görüyor. Deneyin belki seversiniz.



Bebek giydirme oyunları

: En çok talep gören oyunlardan bir tanesidir. Kız çocuklarının vazgeçemediklerinden.



Pasta oyunları:

Yine kız çocuklarının en çok sevdiği oyunların başında geliyor. Mutfakta da deneyebiliyorlar bazen.



Araba yarışı oyunları:

Erkek çocuklarının tek vazgeçemediği strateji oyunlarının başında geliyor. Enfes bir yarış bulabilirsiniz tadından yenmez.



Friv oyunları:

Yine en çok tercih edilen oyunlardan bir tanesi.



Strateji oyunları

: Bu oyun tarzını benimseyenler her türlü oyununu deniyorlar. Kendilerine ortam oluşturup savaşlara girebiliyorlar. Bence bu oyun tarzının da takipçisi çok fazla.



Kral oyun, bedava oyun ve online oyun oynamak için haberimizi inceleyebilirsiniz. Ramazan Bayramı'nda evde kalan çocuklar vakitlerini bilgisayar oyunları oynayarak geçiriyorlar. Özellikle yaz tatiline de girmeleriyle birlikte bazı online oyunları da keşfetmeye çalışıyorlar. Bizler de sizler için oynayabileceğiniz bedava online oyunları araştırdık.

#Kral oyun
#Online oyun
#Oyun oyna
8 yıl önce