|

beIN Sports canlı izle: Beşiktaş Sivasspor maçı canlı izle

Süper Lig’de Beşiktaş kendi evinde Sivasspor ile karşılaşıyor. Son haftalarda istediği performansı tam olarak sahaya yansıtamayan Beşiktaş bu akşam Sivasspor’u yenerek yükselişe geçmek istiyor. Saat 20.30’da başlayacak olan mücadele beIN Sports ekranlarından izlenebilecek. İşte beIN Sports Beşiktaş Sivasspor canlı izleme bilgileri.

Yeni Şafak
16:39 - 11/11/2018 Pazar
Güncelleme: 16:53 - 11/11/2018 Pazar
Diğer
Beşiktaş Sivasspor maçı bu akşam saat 20.30'da beIN Sports'ta.
Beşiktaş Sivasspor maçı bu akşam saat 20.30'da beIN Sports'ta.

Süper Lig’in favori takımlarından biri olan Beşiktaş bu akşam Sivasspor’u konuk ediyor. Beşiktaş ile Sivasspor, Süper Lig'deki 25. randevularına çıkacak. Beşiktaş'ın bu maçlarda rakibine 12-7'lik üstünlüğü bulunuyor (5B).

Beşiktaş Sivasspor maçı nasıl canlı izlenir?

Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden Beşiktaş Sivasspor maçını izleyebilirsiniz.

(Üyelik gerektirir )
Maça ait bilgiler

Beşiktaş ile Sivasspor, Süper Lig'deki 25. randevularına çıkacak. Beşiktaş'ın bu maçlarda rakibine 12-7'lik üstünlüğü bulunuyor (5B).

Sivasspor ile Süper Lig'de iç sahada oynadıği ilk üç maçını kaybeden Beşiktaş, sonrasında rakibine karşı dokuz karşılaşmada sadece bir kez mağlup oldu (5G 3B) ve son üç mücadeleyi kazandı. Bu eşleşmede art arda dört lig galibiyeti alan bir takım yok.

Beşiktaş, Süper Lig'de evinde oynadığı 49 lig maçında sadece bir kez (bu sezon Antalyaspor'a karşı) mağlup oldu (41G 7B) ve son üç maçını kazandı.

Bu sezon Süper Lig'de deplasmanda maç kazanamayan Sivasspor (2B 3M), ligde son 17 dış saha karşılaşmasında ise sadece iki galibiyet elde edebildi (5B 10M). Sivasspor, en son küme düştüğü 2015/16 sezonunun ilk beş deplasmanında bu sezonki kadar az puan toplayabilmişti (2 puan).

Süper Lig'de üç maçtır gol atamayan Sivasspor, Şubat-Mart 2010'dan bu yana ligde üst üste dört karşılaşmayı rakip fileleri havalandırmadan geçmiyor.

Beşiktaş bu sezon Süper Lig'de kalesini en az maçta gole kapatan takım (1).

Bu sezon Süper Lig'de rakip kalelere en fazla şut çeken iki takım bu maçta karşılaşacak: Sivasspor (181) & Beşiktaş (178).

Beşiktaş bu sezon Süper Lig'de topa en fazla sahip olan (%59) ve rakip ceza sahalarında topla en çok buluşan (331) takım.

Süper Lig'de bu sezon en fazla kafa golü atan takım Beşiktaş (8). Beşiktaş'ın ligde attığı son altı golün üçü kafa golüydü. Öte yandan; bu sezon Süper Lig'de kafa golü atamayan tek takım olan Sivasspor, Konyaspor'un (6) ardından ligde en fazla kafa golü yiyen beş ekipten biri (4).

Bu sezon Süper Lig'de en fazla şut pası atan iki oyuncu bu maçta karşı karşıya gelecek: Ricardo Quaresma (32) & Robinho (31).

Sivasspor'un Süper Lig'de attığı son altı golün beşinde Robinho'nun direkt katkısı var (dört gol, bir asist).

Canlı Skor

#Beşiktaş
#Sivasspor
#beIN Sports
5 yıl önce
default-profile-img