|

beIN Sports: Fenerbahçe Alanyaspor canlı izle

Süper Lig’de bu akşam Fenerbahçe kendi evinde Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor. Lig’de 16. sırada bulunan sarı lacivertli takım bu akşam Alanyaspor’u yenerek çıkışa geçmek istiyor. Saat 18.00’de başlayacak olan mücadele beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. İşte beIN Sports Fenerbahçe Alanyaspor maçı canlı izleme bilgileri.

Yeni Şafak
15:54 - 11/11/2018 Pazar
Güncelleme: 16:35 - 11/11/2018 Pazar
Diğer
Fenerbahçe Alanyaspor maçı beIN Sports'ta
Fenerbahçe Alanyaspor maçı beIN Sports'ta

Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Avrupa Ligi maçlarının hemen ardından Fenerbahçe kendi evinde Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor. Yeni bir döneme başlayan Alanyaspor deplasmanda yükselişe geçmek isteyen Fenerbahçe ile karşılaşıyor.

Fenerbahçe Alanyaspor nasıl canlı izlenir?

Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden Fenerbahçe Alanyaspor maçını canlı izleyebilirsiniz.

( Üyelik gerektirir )
Maça ait bilgiler

Fenerbahçe ile Alanyaspor'un Süper Lig'de oynadığı dört maçın üçünü Fenerbahçe kazanırken, taraflar diğer maçta yenişemedi.

Süper Lig'de altı maçtır kazanamayan Fenerbahçe (4B 2M), Mart-Nisan 2003'ten (9 maç) bu yana ligdeki en uzun galibiyet hasretini yaşıyor.

Süper Lig'deki son 10 maçında bir kez galip gelen ve bu maçların beşini kaybeden Fenerbahçe (4B), ligde aynı sayıda mağlubiyeti bundan önceki 44 maçta görmüştü.

Süper Lig'de evindeki son dört maçta galip gelemeyen Fenerbahçe (2B 2M), bu maçta puan kaybederse Mayıs-Ekim 1990'dan bu yana iç sahadaki en uzun galibiyetsiz serisini gerçekleştirmiş olacak. Sarı lacivertliler, 1990'daki seride evinde altı maç kazanamamıştı (4B 2M).

Süper Lig'de dört maçtır kaybeden Alanyaspor, bu alanda ligde devam eden en uzun serinin sahibi. Akdeniz ekibi aynı zamanda bu maçlarda gol de atamadı ve ligde 368 dakikadır gol bulamıyor. Bu sezon Süper Lig'de en uzun gol atamama serisi ise 378 dakika ile Fenerbahçe'ye ait.

Fenerbahçe bu sezon Süper Lig'de iç sahada BB Erzurumspor'un (4) ardından en az puan toplayan iki ekipten biri (5, Konyaspor ile birlikte). Sarı lacivertliler aynı zamanda bu sezon evinde en fazla gol yiyen takım (8). Alanyaspor ise bu sezon deplasman maçlarında en az gol atan ekip konumunda (2).

Alanyaspor bu sezon ligde toplamda en az gol atan (6), en az isabetli şut çeken (31) ve gole çevirme oranı en düşük takım (%6,8). Alanyaspor'un ardından ligde gole çevirme oranı en düşük ikinci takım ise Fenerbahçe (%7,5).

Bu sezon Alanyaspor'un attığı altı golün dördüne asist yapan Efecan Karaca (%66,7), Süper Lig genelinde bu alanda en yüksek orana sahip oyuncu konumunda.

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de attığı son altı golün tamamı farklı oyunculardan geldi: Islam Slimani, Eljif Elmas, Andre Ayew, Michael Frey, Mathieu Valbuena, Jailson.

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de kendi kalesine hariç bulduğu son 23 golün tamamı yabancı oyuncularından geldi. Fenerbahçe formasıyla ligde gol atan son yerli oyuncu Şener Özbayraklı'ydı (Nisan 2018 vs Kasımpaşa).

Canlı skor:

#Fenerbahçe
#Alanyaspor
#beIN Sports
5 yıl önce
default-profile-img