|

beIN Sports izle! Sturm Graz Fenerbahçe maçı linkleri, canlı izle!

beIN Sports maçı canlı izleme bilgileri haberimizde. Avrupa Ligi’nde 3. Ön eleme maçı oynayacak olan Fenerbahçe, deplasmanda Sturm Graz takımıyla karşılaşacak. Maç ise beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. Sizlere sunacağımız Sturm Graz Fenerbahçe maçı linkleri üzerinden sizler de bu maçı canlı izleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
14:36 - 27/07/2017 Thursday
Güncelleme: 14:44 - 27/07/2017 Thursday
Diğer
beIN Sports izle
beIN Sports izle

beIN Sports canlı izleme bilgileriyle bu akşam Fenerbahçe’nin maçını canlı izleyebilirsiniz. Sturm Graz Fenerbahçe maçı linkleri, maçı canlı izleme bilgileri ve çok daha fazlası haberimizde. Avrupa Ligi’nde 3. ön eleme maçına çıkacak olan Fenerbahçe, turdan avantajlı dönmek istiyor.

( Üyelik gerektirir )

STURM GRAZ - FENERBAHÇE

STAT: UPC Arena

HAKEM: Ola Hobber Nilsen (Norveç)

SAAT: 20.00

YAYIN: beIN SPORTS

STURM GRAZ: Schützenauer, Lykogiannis, Schulz, Maresic, Koch, Zulj, Jeggo, Röcher, Alar, Hierlander, Zulechner

TEKNİK DİREKTÖR: Franco Foda

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Josef de Souza, Ozan Tufan, Dirar, Alper, Valbuena, Ahmethan Köse

TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

Aykut Kocaman'la 50 ay sonra

Fenerbahçe, teknik direktör Aykut Kocaman'la tam bin 530 gün sonra, sarı-lacivertli takımın başında sahada yer alacak.

Sarı-lacivertlilerin başında 4 yıl sonra tekrar geçen Kocaman, Fenerbahçe'yle son resmi maçına yaklaşık 50 ay önce 18 Mayıs 2013'te Süper Lig'de Kardemir Karabükspor karşısında çıkmıştı.

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena, Nabil Dirar, Carlos Kameni ve Mauricio Isla, ilk kez bir resmi maçta sarı-lacivertli formayı giymek için Kocaman'dan forma bekleyecek.

Avrupa kupalarındaki başarıları

Avrupa'daki en büyük başarısını UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final oynayarak elde eden sarı-lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda ise birer kez çeyrek finalde mücadele etti.

Tarihinde Avrupa'da bir yarı final, iki kez de çeyrek final gören Fenerbahçe, ilk büyük başarısını 1963-1964 sezonunda yaşadı.

Yugoslav teknik direktör Miroslav Kokotovic yönetimindeki Fenerbahçe, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda Rumen ekip Petrolul Ploiesti ve Kuzey İrlanda takımı Linfield'i eleyerek çeyrek finale yükseldi. Sarı-lacivertliler, çeyrek finalde Macarların ünlü takımı MTK Budapeşte'yle karşılaştı. İlk maçı deplasmanda 2-0 kaybeden Fenerbahçe, İstanbul'da rakibini 3-1 mağlup etti. O zamanki kural gereği yarı finale çıkacak takımı tarafsız sahada yapılacak maç belirledi. İtalya'da oynanan maçı 1-0 kaybeden Fenerbahçe, yarı finalin eşiğinden döndü.

Fenerbahçe, 2007-2008 sezonunda ise Arthur Zico yönetiminde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadı. Sarı-lacivertliler, iyi bir performans sergilediği sezonda İngiltere'nin Chelsea takımını İstanbul'da ilk maçta 2-1 yendi. İkinci maçı Londra'da 2-0 kaybeden Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finalde veda etti.

Sarı-lacivertliler, Avrupa'daki en büyük başarısını ise Aykut Kocaman yönetiminde UEFA Avrupa Ligi'nde yaşadı. Kocaman'ın öğrencileri, 2012-2013 sezonunda yarı final oynadığı organizasyonda finali kıl payı kaçırdı. İlk maçta Kadıköy'de 1-0 yendiği Portekiz'in Benfica takımına deplasmanda 3-1 kaybeden Fenerbahçe, Avrupa'da final oynama şansını yakalayamadı.

En golcü Alex, en çok forma giyen Volkan Demirel

Fenerbahçe'de Avrupa kupalarındaki en golcü futbolcu unvanı Alex de Souza'da.

İstanbul ekibinden ayrıldıktan sonra kariyerini ülkesi Brezilya'da noktalayan Alex, 61 Avrupa kupası maçında 15 gol kaydetti.

Sarı-lacivertli formayı Avrupa kupalarında en fazla giyen futbolcu ise Volkan Demirel. Takımda 16. sezonunu geçiren tecrübeli file bekçisi, Fenerbahçe formasıyla Avrupa kupalarında 84 maçta görev yaptı.

#beIN Sports
#beIN Sports canlı izle
#Fenerbahçe
#Strum Graz
7 years ago