|

beIN Sports maç özetleri! Süper Lig’de ilk hafta maç özetleri

beIN Sports maç özetlerini sizler için hazırladık. Hasret sona erdi ve 2018-2019 sezonu resmen başladı. Ligin açılış maçında Galatasaray deplasmanda Ankaragücü’nü 3-1 yendi ve lige galibiyetle başladı. Öte yandan Beşiktaş, Başakşehir ve Fenerbahçe de rakipleriyle karşı karşıya geliyorlar. Sizler de oynanan tüm maçların özetlerini ise beIN Sports ekranlarından izleyebileceksiniz. İşte beIN Sports maç özetleri.

Yeni Şafak
09:18 - 11/08/2018 Cumartesi
Güncelleme: 09:22 - 11/08/2018 Cumartesi
Diğer
beIN Sports maç özetleri sayfasından Ankaragücü Galatasaray maçının özetini izleyebilirsiniz.
beIN Sports maç özetleri sayfasından Ankaragücü Galatasaray maçının özetini izleyebilirsiniz.

Maç özetleri beIN Sports’ta. Heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Süper Lig’de verilen ara dün itibari ile son buldu. Ligin açılış maçında Galatasaray Ankaragücü ile karşı karşıya geldi ve maç sarı kırmızılı takımın galibiyeti ile son buldu. Maç özetleri ise beIN Sports ekranları üzerindeki yerini aldı. İşte kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için maç özetleri.

beIN Sports üzerinden maç özetleri nasıl izlenir?

Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden Süper Lig’de oynanan tüm mücadeleleri inceleyebilir ve geniş özetleri izleyebilirsiniz.

Sadece atılan golleri izleyebilir miyim?

beIN Sports’ta kullanıcılarına sadece golleri izleme imkanı da sunmaktadır. Seçtiğiniz maçın sadece gol dakikalarını izleyebilirsiniz.

Sezonun ilk galibi Galatasaray

Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun açılış maçında Galatasaray deplasmanda MKE Ankaragücü’nü 3-1 mağlup etti. Tribünlerin tamamen dolduğu mücadeleyi izleyenler arasında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu da vardı.

Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun açılış maçında, lige bu sezon yükselen Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü evinde Galatasaray’ı ağırladı. İlklerin yaşandığı mücadelede tribünlerde tamamen doldu. Yaklaşık 19 bin taraftarın tribünde bulunduğu mücadelede, Ankaragücü 7. dakikada El Kabir’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Galatasaray bu gole Serdar Aziz’le dakika 21’de cevap verdi ve mücadeleyi 1-1’e getirdi. Galatasaray Kone’nin kendi kalesine attığı golle ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. Sakin geçen ikinci yarının son dakikalarında Galatasaray, Eren Derdiyok’un attığı golle sezonun ilk maçını 3-1 kazandı.

Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna mücadeleyi protokol tribününden izledi.

Yeni transferler forma şansı buldu

MKE Ankaragücü sahaya 8 yeni transferle çıkarken, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim yeni transfer Henry Onyekuru’ya ilk 11’de forma şansı verdi.

#Galatasaray
#Ankaragücü
#beIN Sports
#Maç özeti
6 yıl önce