|

8. hafta beIN Sports maç özetleri

beIN Sports maç özetlerini sizler için hazırladık. Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Süper Lig’de oynanan tüm maçların özetlerini beIN Sports maç özetleri sayfasından izleyebilirsiniz. İşte 8. hafta beIN Sports maç özetleri ve golleri. İşte, detaylar.

08:01 - 8/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 12:41 - 31/05/2022 Salı
Diğer
beIN Sports ekranları üzerinden maç özetlerini izleyebilirsiniz.
beIN Sports ekranları üzerinden maç özetlerini izleyebilirsiniz.

Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir zorlu rakipleriyle karşılaşıyor. Sezona iyi başlamak adına her 3 puanın altın değerinde olduğu bu haftalarda rakipler kıyasıya mücadele edecek. Maç özetleri ise beIN Sports ekranlarından izlenecek.

beIN Sports maç özetleri nasıl izlenir?

Aşağıdaki bağlantılar üzerinden beIN Sports maç özetleri sayfasına ulaşabilir ve istediğiniz takımın özetini izleyebilirsiniz.

Galatasaray, deplasmanda güldü

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 yenerek liderliğini devam ettirdi.

Antalya Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında baskısını artıran konuk takım, pozisyon üretmekte zorlandı.

Maçın büyük bölümünde iki takım da skoru değiştiremezken Galatasaray 87. dakikada Ryan Donk'un golüyle 1-0 öne geçti. Kalan bölümde skoru koruyan sarı-kırmızılılar, sahadan galip ayrıldı.

Bu skorla ligdeki 6. galibiyetini alan Galatasaray puanını 18'e çıkardı ve liderliğini sürdürdü.

Antalyaspor ise ligde 3. kez mağlup oldu ve 13 puanda kaldı.

- Deplasmanda 3 maç sonra galip

Galatasaray, deplasmanda 3 resmi maçın ardından galip geldi.

Süper Lig'de dış sahada Trabzonspor ve Akhisarspor mağlubiyetlerinin ardından UEFA Şampiyonlar Ligi'nde rakip sahada Porto'ya yenilen sarı-kırmızılılar, Antalyaspor'u yenerek deplasmandaki kötü gidişi sonlandırdı.


#beIN Sports
#Maç özetleri
#Süper Lig
5 yıl önce
default-profile-img