|

Beşiktaş - LASK Linz maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Maç şifreli mi?

Geçtiğimiz yıl Avrupa kupalarında oynadığı oyunla ve geri dönüşleriyle büyük beğeni toplayan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme Turunda Avusturya temsilcisi LASK Linz ile karşı karşıya gelecek. Peki, Beşiktaş (BJK) - LASK Linz maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Karşılaşma şifreli mi yayınlanacak? İşte maçın ayrıntıları...

Yeni Şafak
13:32 - 9/08/2018 Perşembe
Güncelleme: 14:06 - 9/08/2018 Perşembe
Diğer
Beşiktaş (BJK) - LASK Linz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, maç şifreli mi? sorularının yanıtlarını haberimizde sizlerle paylaştık.
Beşiktaş (BJK) - LASK Linz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, maç şifreli mi? sorularının yanıtlarını haberimizde sizlerle paylaştık.

Beşiktaş (BJK) - LASK Linz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, maç şifreli mi? sorularının yanıtlarını haberimizde sizlerle paylaştık.

Avusturya Bundesliga’da mücadele eden LASK Linz takımı, geçtiğimiz sezonu Salzburg, Sturm Graz ve Rapid Wien’in ardından 4. sırada tamamladı. 21.000 kişilik Linzer Stadyumu'nda oynayan LASK Linz takımının teknik direktörlüğünü 43 yaşındaki Oliver Glasner yapıyor. Transfermarkt sitesinin verilerine göre takımın en değerli oyuncusu, santrafor mevkiinde oynayan Samuel Tetteh. LASK Linz’in kadrosunda bir de Türk oyuncu bulunuyor. Stoper mevkiinde oynayan, 21 yaşındaki Türk oyuncu Doğan Erdoğan, geçirdiği sakatlık sebebiyle Beşiktaş karşısında oynayamayacak. İşte Beşiktaş LASK Linz maçı hakkında merak edilenler...

BEŞİKTAŞ - LASK LINZ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi ön eleme ilk maçında karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş-LASK Linz, UEFA Avrupa Ligi ön eleme ilk maçı, 09 Ağustos Perşembe günü Spor Smart’tan şifreli olarak naklen yayınlanacak. Karşılaşmanın başlama saati, önümüzdeki günlerde açıklanacak. Spor Smart, D-Smart platformunda 77. Kanaldan izlenebilmektedir.

İLK MAÇ VODAFONE PARK’TA!

Beşiktaş ve LASK Linz’nin karşı karşıya geleceği UEFA Avrupa Ligi ön eleme ilk maçı, Vodafone Park’ta oynanacak.

TARİHTE İLK KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEKLER!

Beşiktaş ve LASK Linz takımları, tarihleri boyunca hiç karşı karşıya gelmediler. 09 Ağustos’ta oynanacak maçla birlikte ekipler, tarihlerinde ilk kez mücadele edecekler.

LASK LİNZ GEÇEN SEZONU 4. SIRADA BİTİRDİ

Avusturya Bundesliga’da mücadele eden LASK Linz takımı, geçtiğimiz sezonu Salzburg, Sturm Graz ve Rapid Wien’in ardından 4. sırada tamamladı. Maçlarını 21.000 kişilik Linzer Stadyumu'nda oynayan LASK Linz takımının teknik direktörlüğünü 43 yaşındaki Oliver Glasner yapıyor. Transfermarkt sitesinin verilerine göre takımın en değerli oyuncusu, santrafor mevkiinde oynayan Samuel Tetteh. LASK Linz’in kadrosunda bir de Türk oyuncu bulunuyor. Stoper mevkiinde oynayan, 21 yaşındaki Türk oyuncu Doğan Erdoğan, geçirdiği sakatlık sebebiyle Beşiktaş karşısında oynayamayacak.

LASK Linz takımı, UEFA Avrupa Ligi’nde Lillestrom’u saf dışı bırakarak Beşiktaş’a rakip oldu. Futbolcular, Lillestorm ile oynanan ilk maç sonrasında galibiyeti taraftarıyla böyle kutlamıştı.

BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN ALMAN OYUNCUYA ÇAĞRI

Beşiktaşlı taraftarlar Borussia Dortmund’lu yıldız futbolcu Mario Götze’nin sosyal medya hesabına akın ederek "Come to Beşiktaş" mesajı yağdırdı.Beşiktaş’ta Anderson Talisca’nın Çin ekiplerinden Guangzhou Evergrande’ye gitmesinin ardından siyah beyazlı ekip için 10 numara transferi için çalışmaları sürüyor. Daha önceki transfer sezonlarında ’Come to Beşiktaş’ sloganıyla taraftarların yıldız futbolcuların Beşiktaş’a imza atmasına yardımcı oldukları biliniyor. Siyah beyazlı taraftarların son hedefi ise ofansif orta saha olarak görev yapan Alman futbolcu Mario Götze oldu. Yüzlerce Beşiktaşlı taraftar, Mario Götze’nin son paylaştığı fotoğrafa Come to Beşiktaş yazarak adeta mesaj yağmuruna tuttu.Diğer yandan taraftarlar yıldız ismin bu yorumlara ne tepki vereceği merak konusu olarak görülüyor.

#Beşiktaş
#LASK Linz
#Beşiktaş Lask Linz maçı ne zaman
6 yıl önce