|

Beşiktaş Akhisar Belediyespor maçı Canlı izle- Lider üç puan peşinde

Beşiktaş Akhisar Belediyespor maçı canlı izlemek için hemen tıkla. Süper Lig'de 44 puanla lider durumda olan Beşiktaş iç saha avantajını kullanarak üç puanı almayı hedefliyor. Ligin 21. haftasında Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor Vodafone Arena'da karşılaşacak. Mücadeleyi canlı izlemek isteyenler haberimizde paylaştığımız bilgilere bakabilir, maç hakkındaki tüm detaylara ulaşabilirler.

Yeni Şafak
23:30 - 18/02/2017 Cumartesi
Güncelleme: 00:36 - 19/02/2017 Pazar
Diğer
Beşiktaş Akhisar Belediyespor maçı Canlı izle
Beşiktaş Akhisar Belediyespor maçı Canlı izle

Beşiktaş Akhisar Belediyespor maçı canlı izleme sayfasını haberimizden görebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş evinde Akhisar Belediyespor'u konuk ediyor. Zorlu mücadeleden 3 puan ile ayrılmak isteyen Beşiktaş liderliğini sürdürmek ve rakipleriyle arasındaki puan farkını arttırmak istiyor. Vodafone Arena'da saat 19.00'da başlayacak Beşiktaş Akhisar Belediyespor karşılaşmasından en son gelişmeleri, takımlardan son durumu, canlı maç izleme sayfasını ve istatistikleri haberimizden bulabilirsiniz.





Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor 10. randevuda


Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor, Süper Lig'de 10. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 9 maçtan 4'ünü siyah-beyazlılar, 2'sini Ege temsilcisi kazandı, 3 müsabaka da berabere bitti.



Beşiktaş'ın 19 golüne, Akhisar Belediyespor 15 golle yanıt verdi.



- İstanbul'daki maçlar


Taraflar arasında İstanbul'da yapılan 4 maçtan 3'ünü Beşiktaş, birini Ege temsilcisi kazandı. İstanbul'da siyah-beyazlılar 9, Akhisar Belediyespor 4 gol attı.



Geçen sezon siyah-beyazlıların ev sahipliğinde Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılan müsabakada konuk ekip 2-0 galip geldi.






- Maç başına gol ortalaması 3,7


Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor arasındaki maçlar genelde bol gollü geçiyor. Taraflar arasındaki 9 karşılaşmada toplam 34 gol atıldı, maç başına gol ortalaması 3,7 oldu.



- Maçlar


2012-2013 sezonunda İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaş, Holosko (2) ve Hilbert'in golleriyle 3-1 kazandı, Akhisar Belediyespor'un tek golünü Mustafa Aşan attı. Manisa'daki müsabakada ise ev sahibi ekip, Gekas (2), Uğur Demirok ve Emin Aladağ'ın golleriyle 4-1 galip geldi, Beşiktaş'ın tek golünü Mustafa Pektemek kaydetti.



2013-2014'te Manisa'daki müsabaka 3-3 bitti. Ege temsilcisinin gollerini Bruno (2) ve Bilal Kısa, Beşiktaş'ın gollerini ise Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Almeida attı. İstanbul'da ise siyah-beyazlılar, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek ve Hutchinson'ın golleriyle 3-0 galip geldi.



2014-2015 sezonunun ilk yarısında İstanbul'daki karşılaşmayı Beşiktaş, Cenk Tosun, Sosa ve Gökhan Töre'nin golleriyle 3-1 kazandı, Ege temsilcisinin tek golünü Bilal Kısa attı. Manisa'daki müsabaka ise Mehmet Akyüz ve Demba Ba'nın karşılıklı golleriyle 1-1 bitti.



2015-2016'nın ilk yarısında İstanbul'daki karşılaşmayı Ege ekibi, Güray Vural ve Sami'nin golleriyle 2-0 kazandı. Manisa'daki maç ise Rodallega (3), Gomez, Olcay Şahan ve Cenk Tosun'un karşılıklı golleriyle 3-3 sona erdi.



Bu sezonun ilk yarısında Manisa'daki müsabakayı Beşiktaş, Talisca ve Rodallega'nın kendi kalesine attığı gollerle 2-0 kazandı.



Beşiktaş'ta Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları tamamlandı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Akhisar Belediyespor ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.


Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, top kontrolü, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman tam sahada yapılan taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.


İdmana tedavisine başlanan Matej Mitrovic katılmadı. Bireysel programına devam eden Caner Erkin takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü.


#Beşiktaş
#Akhisar Belediyespor
#Canlı izle
#Spor Toto Süper Lig
#Süper Lig 21. hafta
7 yıl önce