|

Beşiktaş Akhisar Belediyespor maçı saat kaçta?

Akhisar Belediyespor Beşiktaş maçı saat kaçta? sorusunun yanıtı haberimizde. Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı ve bugün İstanbul'a gitti. İşte maç saati ve ayrıntılar...

Yeni Şafak
14:54 - 19/02/2017 Pazar
Güncelleme: 14:57 - 19/02/2017 Pazar
IHA
Beşiktaş Akhisar Belediyespor  maçı saat kaçta? sorusunun yanıtı haberimizde.
Beşiktaş Akhisar Belediyespor maçı saat kaçta? sorusunun yanıtı haberimizde.

Akhisar Belediyespor Beşiktaş maçı saat kaçta? sorusunun yanıtı haberimizde. Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı ve bugün İstanbul'a gitti. Teknik Direktör Tolunay Kafkas, sakatlıkları süren kaleci Fatih Öztürk, Custodio, Daniel Larsson, Alper Uludağ ve Tolga Ünlü'yü kadroya dahil etmedi. Sabah yapılan ter idmanının ardından yeşil-siyahlılar İstanbul'a hareket etti. Akhisar'da yaklaşık 500 taraftarın da maça gitmesi beklenirken Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, zorlu bir deplasman olacağını kaydederek takıma güvendiklerini ve gerçek güçlerini sahaya yansıttıklarında çok farklı şeyler yapabileceğinin altını çizdi.



Akhisar Belediyespor Beşiktaş maçı saat kaçta?


Beşiktaş-Akhisar Belediyespor maçı 19.00'da Vodafone Arena'da oynanacak.



Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, top kontrolü, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman tam sahada yapılan taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi. İdmana tedavisine başlanan Matej Mitrovic katılmadı. Bireysel programına devam eden Caner Erkin takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü.






#Akhisar Belediyespor
#Beşiktaş
#Süper Lig
7 yıl önce