|

Beşiktaş Lyon maçı hangi kanalda, saat kaçta? Muhtemel 11’ler

Beşiktaş bugün Avrupa Ligi’nde 2-1’lik maçın rövanşında kendi evinde Lyon ile karşılaşıyor. İlk maçı deplasmanda oynayan ve etkili oynamasına rağmen son dakikalarda kalesinde gol gören Beşiktaş, bu akşam maçtan galip gelerek tur atlamak istiyor. Peki bu akşam oynanacak olan Beşiktaş Lyon maçı hangi kanalda ve saat kaçta? Muhtemel 11’ler haberimizde.

Yeni Şafak
10:50 - 20/04/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:55 - 20/04/2017 Perşembe
Diğer
Beşiktaş Lyon maçı hangi kanalda?
Beşiktaş Lyon maçı hangi kanalda?

Beşiktaş Lyon ile karşılaşıyor. İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden Beşiktaş, bu akşam kendi evinde Lyon ile karşılaşacak. Maçı kazanmak isteyen Beşiktaş hazırlıklarını tamamlarken maçın muhtemel 11’i de belli olmaya başladı. Öte yandan UEFA’dan Beşiktaş’a kötü haber geldi. UEFA tarafından yapılan açıklamaya göre, Olympique Lyon ile Beşiktaş arasında UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında yaşanan taraftar olaylara dikkati çekerek, iki kulübe de benzer olayların 2 yıl içinde tekrar yaşanması durumunda 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası verileceğini açıkladı. Peki Beşiktaş Lyon maçı bu akşam hangi kanalda, saat kaçta?

Beşiktaş Lyon maçı bu akşam saat 22.05'te TRT ekranlarında.


Muhtemel 11'ler
Beşiktaş:
Fabri, Gökhan, Mitroviç, Tosiç, Adriano, Quaresma, Oğuzhan, Atiba, Talisca, Babel, Cenk

O.Lyon:
Lopes, Jallet, Nkoulou, Diakhaby, Morel, Gonalons, Tolisso, Ghezzal, Fekir, Valbuena, Lacazette
Sakat:
Mammana (O.Lyon)

Cezalı:
Marcelo, Aboubakar (BJK), Rafael (O.Lyon)Stat: Vodafone Arena

Hakem:
Milorad Mazic (Sırbistan)

Yayın:
TRT1

Saat:
22.05
Beşiktaş’lı taraftarlardan Lyon’a ninni

Beşiktaşlı taraftarlar, Lyon’un kaldığı otele deniz yoluyla gelerek, havai fişekler patlatıp, marşlar söyledi ve Fransızları uyutmadı.UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Fransız ekibi Lyon ile karşılaşacak Beşiktaş’ta taraftarlar, rakip takıma sürpriz bir gece yaşattı. Lyon’un konakladığı Çırağan Sarayı’na kara yolu ile ulaşamayan siyah-beyazlılar, deniz yoluyla ulaşarak, Fransız kafilesini uyutmadı.Havai fişekler ve meşalelerle birlikte marşlar söyleyen taraftarlar, ‘Burası İstanbul, buradan çıkış yok’ sloganları atarak, Lyon’u rahatsız etmeye çalıştı.


Fikret Orman: "Karara itiraz edeceğiz"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlıların antrenmanı sırasında basın mensuplarına UEFA’nın kararı hakkında açıklamalarda bulundu. Orman, verilen cezaya itiraz edeceklerini belirtti.Lyon maçının hazırlıklarını tamamlayan Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman da antrenmanı takip etti. Nevzat Demir Tesisleri’nde ilk 15 dakikası basına açık olarak yapılan çalışmada sakatlıkları bulunan Ömer Şişmanoğlu ve Rhodolfo yer almadı. Lyon karşısında forma giyip giymeyeceği merak edilen Adriano ve Quaresma ise çalışmada hazır bulundu. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmanın basına açık bölümünde futbolcular koşu ve pas çalışması gerçekleştirdi.

"Tahkimden döneceğine inanıyorum"

Antrenmanı takip eden Başkan Fikret Orman, basın mensuplarına yaptığı açıklamada kulübe verilen cezaya itiraz edeceklerini belirterek, "Tahkimdeki savunmaya bizzat gideceğim ve savunma yapacağım. UEFA’nın verdiği karardan dolayı moralim bozuk değil. Cezanın tahkimden döneceğine inanıyorum. Taraftarlarımız daha dikkatli olmalı. Ben bilete 10 lira zam yapıyorum, 400 bin lira kazanıyorum. Sonra o parayı UEFA alıyor. Olacak iş değil. Taraftarlarımızın daha dikkatli olması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

#Beşiktaş
#Lyon
#Hangi kanalda?
7 yıl önce