|

Beşiktaş Sarpsborg maçı hangi kanalda saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda mücadele edecek olan Beşiktaş, ilk maçında Norveç ekibi Sarpsborg’u yarın evinde konuk edecek. Peki, Beşiktaş (BJK) Sarpsborg maçı hangi kanalda saat kaçta? İşte maçın detayları...

Yeni Şafak
14:42 - 20/09/2018 Perşembe
IHA
Beşiktaş Sarpsborg maçı ​saat 19.55’te başlayacak.
Beşiktaş Sarpsborg maçı ​saat 19.55’te başlayacak.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda mücadele edecek olan Beşiktaş, ilk maçında Norveç ekibi Sarpsborg’u ağırlayacak.

UEFA Avrupa Ligi’ne 2. turda başlayan ve sırasıyla B36 Torshavn, LASK Linz ve Partizan’ı geçerek gruplara kalmayı başaran Beşiktaş, I grubundaki ilk mücadelesinde Norveç temsilcisi Sarpsborg’u ağırlayacak. Grubun en vasat takımı olarak dikkat çeken Sarpsborg karşısına rotasyonlu bir kadroyla çıkmayı planlayan Teknik Direktör Şenol Güneş, bu mücadele fazla forma şansı bulamayan isimleri sahaya sürmeyi düşünüyor. Hafta sonunda oynanacak olan Fenerbahçe derbisini de hesaba katan tecrübeli teknik adam, hemen hemen her bölgede, ilk 11’de şans bulamayan isimlerle sahaya çıkacak.

BEŞİKTAŞ SARPSBORG MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Vodafone Park’ta yarın (20 Eylül Perşembe) oynanacak olan Beşiktaş Sarpsborg maçı saat 19.55’te başlayacak. Maçın yayınlanacağı kanal netleştiğinde buradan sizlerle paylaşacağız.


Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil edecek olan Beşiktaş'ın maçının hangi kanalda yayınlanacağı henüz netlik kazanmadı ancak bazı kanallar bu maçı şifresiz olarak verecek. Azerbaycan kanalı CBC Sport'un yayın akışına göre maç CBC Sport'ta.

Avrupa’da başka, ligde başka

Beşiktaş’ın geride kalan 6 Avrupa Ligi maçında özellikle savunmada başarılı olması dikkat çekiyor. 6 maçın 4’ünde kalesini gole kapatan ve 3 gol yiyip rakip kalelere 14 gol atan Beşiktaş, Sarpsborg önünde de gruplara iyi başlamanın hesaplarını yapıyor. 92 milyon Euro’luk kadrosuyla grubun en güçlü takımı olarak dikkat çeken siyah-beyazlılarda, Karius, Vida, Ljajic ve Oğuzhan, piyasa değeri olarak rakip takımın tamamından daha fazla değere sahip. Sarpsborg’un toplam piyasa değeri 7 milyon 650 bin Euro. Takımın en değerli ismi ise 800 bin Euro piyasa değeri biçilen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Kristoffer Zachariassen. Yarın saat 19.55’te başlayacak olan mücadeleyi Macaristan Federasyonu’nun Tamas Bognar yönetecek. Bognar’ın yardımcılıklarını ise Balazs Buzas ve Peter Kobor yapacak.

Güneş yönetiminde 33. maça çıkacak

Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Avrupa'da 33. karşılaşmasını yarın yapacak. Siyah-beyazlı takımın başında Avrupa kupalarında en çok maça çıkan teknik direktör durumunda bulunan Güneş, Sarpsborg mücadelesiyle bu rekorunu 33 müsabakaya yükseltecek. Beşiktaş, Güneş yönetiminde oynadığı 32 karşılaşmada 15 galibiyet, 11 beraberlik ve 6 yenilgi aldı.


#Beşiktaş
#Sarpsborg
#hangi kanalda
#saat kaçta
#UEFA
5 yıl önce
default-profile-img