|

Beyoğlu'nda işyerinin duvarı devrildi haberi: 3 yaralı

Beyoğlu'nda tek katlı lokantanın tentesinin, bağlandığı duvarın devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Yeni Şafak
15:23 - 9/08/2016 الثلاثاء
Güncelleme: 12:24 - 9/08/2016 الثلاثاء
Diğer

Beyoğlu nda tek katlı lokantanın tentesinin, bağlandığı duvarın devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Olay, Perşembe Pazarı, Bereketzade Sokakta saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Lokantanın önünde yemek yiyenlerin üzerine güneş tentesinin monte edildiği duvar devrildi. Büyük bir gürültüyle yemek yiyenlerin üzerine devrilen tente ve duvarın altında kalan üç kişi yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, yaralıları hastaneye kaldırdı. Bu arada polis olay yerini güvenlik şeridi ile kapattı.



Devrilen duvar nedeniyle yardıma koşanlar ve yaralananların ambulansa taşınması güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Çevrede bulunanlardan Bünyamin Babacan;Öğle saatlerinde arkadaşlarımız yemek yedikten sonra duvar bir anda arkadaşlarımızın üzerine devrildi. Bir kaç arkadaşımız hafif yaralandı. Arkadaşlarımız ucuz kurtuldu dedi.Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.



#Beyoğlu haberi
#Beyoğlu
٪d سنوات قبل