|

Bilecik hava durumu! Bilecik'te yarın okullar tatil mi?

Hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesiyle akşam saatlerinde başlayan ve sabaha kadar etkili olan kar yağışı Bilecik'i beyaza bürüdü. Kar yağışının etkili olmasıyla Bilecik'te yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtı öğrenciler tarafından merak konusu oldu. İşte Bilecik hava durumu...

Yeni Şafak
10:45 - 14/12/2016 Çarşamba
Güncelleme: 10:53 - 14/12/2016 Çarşamba
Diğer

Bilecik'te yarın okullar tatil mi? Bilecik'te hava durumu nasıl olacak? sorularının yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık. Hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesiyle akşam saatlerinde başlayan ve sabaha kadar etkili olan kar yağışı Bilecik'i beyaza bürüdü.


Vatandaşlar, sabah güne her taraf bembeyaz kar örtüsüyle uyandı. Çalışanların büyük bölümü kar yağışı altında yürüyerek iş yerlerine gitti. Kar yağışı nedeniyle renkli görüntüler de ortaya çıktı.





Karın yağmasına en çok çiftçiler ve çocuklar sevindirirken, kara yolları ve trafik ekipleri ise güzergahlarda önlemlerini artırdı. Yazlık lastikleri ile yola çıkanların otomobillerin yollarda ilerlemekte zorluk çektiği de görülürken, il genelinde kar yağışının aralıklarla devam edeceği bildirildi.



Bilecik'te okullar tatil mi?


Bilecik'te okullar tatil mi? sorusunun yanıtını Bilecik Valiliğinden ya da İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan resmi bir açıklama bulunmamaktadır.





#Bilecik hava durumu
#Bilecik
#Kar yağışı
#Bilecik'te okullar tatil mi?
7 yıl önce