|

Bilecik'de yarın okullar tatil mi? Bilecik'de kar yağışı kaç gün sürecek?

Bilecik'de beklenen kar yağışı başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre Bilecik'de hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıkları kaç santigrat derece olacak? sorularının yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık. Peki Bilecik'de yarın okullar tatil mi?

Yeni Şafak
17:15 - 21/12/2016 Çarşamba
Güncelleme: 17:20 - 21/12/2016 Çarşamba
Diğer

Bilecik'de yarın okullar tatil mi? Önümüzdeki günlerde Bilecik'de hava durumu nasıl olacak? Yurdun bazı kısımlarında etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı illerimizde okullar tatil ilan edilirken bazı illerimizde kar yağışı etkisini arttırmaya devam ediyor. Bilecik'de bugün sabah saatlerinden başlayan kar yağışı ne kadar sürecek? İşte Bilecik hava durumu…





Bilecik'de yarın okullar tatil mi?


Bilecik'te okulların tatil ilan edildiğine dair henüz resmi bir açıklama bulunmamaktadır.


Bilecik'te gece saatlerinde etkili olan kar yağışı ve soğuk hava sabah saatlerinde yerini yüksek kesimlerde yoğun sise bıraktı. Kar yağışı sonrasında, hava sıcaklığı gece saatlerinde sıfırın altında 8 dereceye kadar düştü .Soğuk hava nedeniyle yollarda oluşan kar ve yoğun sis, sürücülere zor anlar yaşattı. Polis ekipleri sürücüleri sis lambalarını yakmaları konusunda uyardı.



Hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesiyle akşam saatlerinde başlayan ve sabaha kadar etkili olan kar yağışı Bilecik'i beyaza bürüdü. Vatandaşlar, sabah güne her taraf bembeyaz kar örtüsüyle uyandı. Çalışanların büyük bölümü kar yağışı altında yürüyerek iş yerlerine gitti. Kar yağışı nedeniyle renkli görüntüler de ortaya çıktı. Karın yağmasına en çok çiftçiler ve çocuklar sevindirirken, kara yolları ve trafik ekipleri ise güzergahlarda önlemlerini artırdı.



#Bilecik hava durumu
#Bilecik
#Bilecik'de yarın okullar tatil mi?
7 yıl önce